§ 126 Liikehuoneiston vuokraaminen JM Salonen Oy:lle

Lataa  Kuuntele 

TRE:838/02.07.03/2019

Päätöspäivämäärä

28.1.2019

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Tila-asiantuntija Jori Komulainen, puh. 040 359 2295, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

JM Salonen Oy on pyytänyt avoimella hakemuksella saada vuokrata liikehuoneistotilaa Hiedanrannan Paja -nimisestä rakennuksesta, os. Tehdaskartanonkatu 28, kankaiden painatuksen ja suunnittelun töitä varten.

Tilojen mahdollisesta käytöstä on neuvoteltu yhteistyössä Hiedanrannan kehitysohjelman kanssa ja sen on arvioitu sopivan Väliaikaisen Hiedanrannan toimintaympäristöön. Tila on vapautunut edelliseltä toimijalta. Vuokralainen on tietoinen, että rakennus on vanha, sekä todennut huoneiston laitteineen olevan siinä kunnossa, kuin paikalliset olosuhteet huomioon ottaen kohtuudella voidaan vaatia ja hyväksyy sen siinä kunnossa kuin se esittelyhetkellä oli. Vuokralaisella on puhtaana- ja kunnossapitovastuu osana huoneiston huolellista ylläpitoa. Pintojen ja rakenteiden käsittely, kuten reikien tekeminen seiniin tulee sopia etukäteen erikseen.

Vuokrattavan tilan pinta-ala on 8 m2. Elinkustannusindeksiin sidottavaksi tämän hetkiseksi kuukausivuokraksi saadaan 60,00 euroa, johon lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

Vuokra-aika alkaisi 1.2.2019 ja olisi voimassa toistaiseksi kolmen (3) kuukauden molemmin puolisin irtisanomisajoin.

Tarkemmat tilan käyttöehdot määritellään vuokrasopimuksessa, johon sovelletaan lakia liikehuoneiston vuokrauksesta.

Päätös

Tampereen kaupunki vuokraa JM Salonen Oy:lle 8 m2:n suuruisen toimitilan Hiedanrannan vanhalta teollisuusalueelta Paja-nimisestä rakennuksesta, os. Tehdaskartanonkatu 28, kankaiden painatuksen ja suunnittelun töitä varten.

Vuokra-aika alkaa 1.2.2019 ollen voimassa toistaiseksi kolmen kuukauden molemmin puolisin irtisanomisajoin. Vuokran määrä on vuokran alkamishetkellä elinkustannusindeksiin sidottu 60,00 euroa kuukaudessa ja kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Vuokralaisen on toimitettava kolmea (3) arvonlisäverollista kuukautta vastaava vakuus hyväksytysti kaupungille ennen huoneiston käyttämistä.

Tarkemmat vuokrausehdot määritellään vuokrasopimuksessa.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm

Organisaatiotieto

Tampere