§ 148 Liikehuoneiston vuokraaminen Onkiniemen tehdaskiinteistöstä os. Onkiniemenkatu 2

Lataa  Kuuntele 

TRE:681/02.07.03/2020

Päätöspäivämäärä

27.1.2020

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Tila-asiantuntija Jori Komulainen, puh. 040 359 2295, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki vuokraa yksityishenkilölle 4,4 m2:n suuruisen tilan Onkiniemenkatu 2:ssa sijaitsevan Onkiniemen tehdasrakennuksen (rakennus 4416) kolmannesta kerroksesta käytettäväksi työtilana. Hakija on on vapaamuotoisella hakemuksella 21.1.2020 pyytänyt saada vuokrata Onkiniemen tehdaskiinteistön 3. kerroksesta työtilan taiteelliseen työskentelyyn.

Vuokratilaa ei saa käyttää muuhun kuin vuokrasopimuksessa mainittuun tarkoitukseen, eikä vuokralainen saa ilman vuokranantajan kirjallista lupaa siirtää vuokraoikeuttaan, tai luovuttaa vuokratilojen tai niiden osaa toiselle.

Vuokrattava tila on tutkittu hyväksytyksi väliaikaiseen käyttöön kaupungin puitekumppanin toimesta 19.7.2018 saadun ilmanäytetiedon perusteella. Asbestinäyte otettiin mahdollisen terveyshaitan varalta ja suoritettujen tilaan kohdistuneiden suojaustoimenpiteiden jälkeen. Vuokralainen on tietoinen, että rakennuksessa kaikki tilat eivät ole vuokrauskunnossa ja rakennuksessa kulkemista voidaan rajoittaa.

Vuokra-aika alkaa 1.3.2020 ja vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi kolmen (3) kuukauden molemminpuolisin irtisanomisajoin.

Tilan vuokra on 30,70 euroa kuukaudessa. Normaali toimistosähkö, vesi ja jätevesi sekä lämmitys sisältyvät vuokraan.

Sopimuksen voimaantulo edellyttää, että vuokralainen antaa ennen vuokrakauden alkamista kolmen kuukauden vuokran määräisen sopimusvakuuden arvonlisäveroineen yhteensä 91,10 euroa.

Vuokran indeksiehto ja muut vuokrausehdot on määritelty vuokrasopimuksessa, johon sovelletaan lakia liikehuoneistojen vuokrauksesta.

Päätös

Yksityishenkilölle vuokrataan osoitteessa Onkiniemenkatu 2 sijaitsevasta tehdasrakennuksesta sen 3. kerroksesta 4,4 m2:n suuruinen työtila käytettäväksi toimistokäyttöön.

Vuokra on 30,70 euroa kuukaudessa. Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Vuokrasuhde on toistaiseksi voimassa alkaen 1.3.2020 kolmen (3) kuukauden molemminpuolisin irtisanomisajoin. Muut sopimusehdot määritellään vuokrasopimuksessa.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm

Organisaatiotieto

Tampere