§ 794 Ryhmärakennuttamistilaisuuden järjestäminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:8386/10.04.00/2018

Päätöspäivämäärä

21.12.2018

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Erityisasiantuntija Kaisu Kammonen, puh. 050 571 2950, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupungin asumisen kehittäminen ja palvelutilaverkot -yksikkö järjestää 15.1.2019 ryhmärakennuttamisen illan, jossa ryhmärakennuttamisesta kiinnostuneilla on mahdollisuus verkostoitua keskenään ja ammattilaisten kanssa. Tilaisuudessa kerrotaan Tampereen kaupungin tontinluovutuksesta ryhmärakennuttajille ja julkaistaan ryhmärakennuttamisen opas. Lisäksi kuullaan puheenvuoroja ryhmärakennuttamisen asiantuntijoilta.

Tampereen asunto- ja maapoliittisissa linjauksissa todetaan, että ”kaupunki edistää ryhmärakennuttamista ja osuuskunta-asumista, sekä tiedottaa niiden mahdollisuuksista kaupunkilaisille. Ryhmärakennuttamisen mahdollisuuksista julkaistaan esite. Lisäksi selvitetään mahdollisuutta järjestää verkostoitumistilaisuuksia ryhmärakentamisesta ja osuuskunta-asumisesta kiinnostuneille toimijoille ja asukkaille.”

Tilaisuuden kustannukset koostuvat kahvitarjoilusta, puhujien luentopalkkioista, matkakuluista ja päivärahoista, mainoskuluista (lehti-ilmoitukset), ryhmärakennuttamisen oppaan painokuluista sekä mahdollisista muista kuluista.

Päätös

Asumisen kehittäminen ja palvelutilaverkot -yksikkö järjestää ryhmärakennuttamisen illan ja julkaisee tilaisuudessa ryhmärakennuttamisoppaan. Tilaisuuden ja julkaisun kustannuksiin varataan 3 000 euroa.

Kulut maksetaan kustannuspaikalta 135004 Asumisen kehittäminen ja palvelutilaverkot.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm

Organisaatiotieto

Tampere