§ 479 Sara Hildén arkkitehtuurikilpailun kilpailu- ja tuomarointisivustojen tilaaminen Tietoa Finland Oy:ltä

Lataa  Kuuntele 

TRE:3984/02.07.01/2020

Päätöspäivämäärä

31.7.2020

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Hankearkkitehti Minna Tuominen, puh. 041 730 0384, etunimi.h.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi, maankäyttöpäällikkö Heli Toukoniemi, puh. 040 806 4007, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunginhallitus hyväksyi kokouksessaan 30.9.2019 Sara Hildén taidemuseon tilanhankintaperiaatteet ja maankäytön kehittämissuunnitelman jatkosuunnittelun pohjaksi, §414 Sara Hildénin taidemuseon sijoittaminen Finlaysonin alueelle. Jatkosuunnitteluun liittyen on asemakaavatyön pohjaksi valmisteltu kansainvälistä arkkitehtuurikilpailua yhteistyössä Tampereen kaupungin, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman (Varma) ja Sara Hildén säätiön kanssa. Arkkitehtuurikilpailun valmistelutyön kustannukset on sovittu jaettaviksi puoliksi Tampereen kaupungin ja Varman kesken.

Arkkitehtuurikilpailun järjestämiseen liittyen on tarve kilpailusivuston ja tuomarointisovelluksen hankkimiselle kilpailutöiden vastaanottamista ja arviointia varten.
Kilpailusivuston ja tuomarointisovelluksen tilaaminen Tietoa Finland Oy:ltä suorahankintana on perusteltua, sillä Tampereen kaupunki on kehittänyt sovelluksia yhteistyössä Tietoa Finland Oy:n kanssa Viinikanlahden arkkitehtuurikilpailun arviointiin. Tampereen kaupungin tarpeisiin kehitettyjä ja käytössä toimivaksi todettuja sovelluksia voidaan hyödyntää vähin muutoksin myös Sara Hildén arkkitehtuurikilpailun järjestämisessä.

Kiinteistöjohtaja päättää Hs § 37 kohta 4) Irtaimen omaisuuden sekä palvelujen hankinta, luovuttaminen ja vuokraus sekä sopimusten hyväksyminen lautakunnan pavun mukaisesti.

Päätös

Hankintayksikkö valitsee Sara Hildén taidemuseon arkkitehtuurikilpailun kilpailusivuston ja tuomarointisovelluksen toimittajaksi Tietoa Finland Oy:n (Y-tunnus 1622220-6). Hankinnassa noudatetaan tarjouksen mukaista palveluhinnoittelua. Arvonlisäverottomat kattohinnat ovat kilpailusivustolle 6.990 € ja tuomarointisovellukselle 12.220 €.

Hankintasopimus ei synny vielä hankintapäätöksen tiedoksiannosta,​ vaan vasta kun päätös on saanut lainvoiman.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtajan 1. varahenkilö Heli Toukoniemi

Organisaatiotieto

Tampere