§ 537 Sijoitussopimuksen irtisanominen osoitteesta Ilmarinkatu 22 - Telia Finland Oyj

Lataa  Kuuntele 

TRE:5135/10.00.03/2020

Päätöspäivämäärä

8.9.2020

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Tila-asiantuntija Jori Komulainen, puh. 040 359 2295, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen Tilakeskus liikelaitoksen toimitusjohtajan päätöksellä 11.7.2017 § 159 Telia Finland Oyj:n kanssa on tehty valokuituyhteyden ja laitteiden sijoittamisesta sopimus Tammelan stadionille osoitteessa Ilmarinkatu 22. 

Sijoitussopimuksella operaattorilla on ollut oikeus asentaa kiinteistöä ja sen käyttäjiä palvelevat tietoliikenneverkkonsa kaapelit ja niiden tarvitsemat johtotiet ja telineet sekä tarvittavat verkon siirto- ja välitysjärjestelmien laitteet kiinteistön tiloihin sekä tehdä asennusten vaatimat kaivutyöt ja läpiviennit.

Tammelan stadionilla aloitettavien rakennushankkeiden ja niiden valmistelevien töiden vuoksi sijoitussopimus tulee irtisanoa. Sopimuksella on kuuden (6) kuukauden irtisanomisaika. Irtisanominen on tehtävä kirjallisesti. Laitteiden ja asennusten purkamisesta sovitaan tarkemmin Tampereen Tilapalvelut Oy:n ja rakennushankkeen työnjohdon kanssa yhteensovittamiseksi. Laitteiden mahdollisesta uudelleen asentamisesta päätetään erikseen.

Asunto- ja kiinteistölautakunnan päätöksen 23.10.2019 § 144 mukaisesti asian päättää kiinteistöjohtaja, kun kyse on rakennusten, tilojen ja niihin liittyvien alueiden vuokraamisesta.

Päätös

Tampereen kaupungin ja Telia Finland Oyj:n välinen sopimus valokuituyhteyden ja laitteiden sijoittamisesta Tammelan stadionille osoitteessa Ilmarinkatu 22 irtisanotaan sopimuksen mukaisella kuuden kuukauden irtisanomisajalla päättymään 31.3.2021. Laitteiden purkuaikataulusta sovitaan tarkemmin rakennustöiden työnjohdon kanssa töiden yhteensovittamiseksi.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm

Organisaatiotieto

Tampere