§ 301 Toimitilan vuokraaminen Fintras Oy:lle Hiedanrannan tehdasalueelta

Lataa  Kuuntele 

TRE:1061/02.07.03/2019

Päätöspäivämäärä

2.4.2019

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Tila-asiantuntija Jori Komulainen, puh. 040 359 2295, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Fintras Oy on pyytänyt avoimella hakemuksella saada vuokrata toimitilaa Hiedanrannan tehdasalueen vanhasta Puutyö/Korjaamo -nimisestä rakennuksesta, os. Tehdaskartanonkatu 24, tuotannon varastotilaksi.

Tilojen mahdollisesta käytöstä on neuvoteltu yhteistyössä Hiedanrannan kehitysohjelman kanssa ja sen on arvioitu sopivan Väliaikaisen Hiedanrannan toimintaympäristöön. Vuokralainen on tietoinen, että rakennus on vanha, sekä todennut huoneiston laitteineen olevan siinä kunnossa, kuin paikalliset olosuhteet huomioon ottaen kohtuudella voidaan vaatia ja hyväksyy sen siinä kunnossa, kuin se esittelyhetkellä oli. Vuokralaisella on puhtaana- ja kunnossapitovastuu osana huoneiston huolellista ylläpitoa. Pintojen ja rakenteiden käsittelystä sekä muutostöistä tulee sopia etukäteen erikseen.

Vuokrattavan tilan pinta-ala on noin 219,2 m2. Elinkustannusindeksiin sidottavaksi, tämän hetkiseksi kuukausivuokraksi saadaan 679,52 euroa, johon lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Tila vuokrataan kylmänä eikä lämpö tai vesi sisälly vuokraan.

Vuokra-aika alkaisi 1.2.2019 ja olisi voimassa toistaiseksi neljäntoista vuorokauden molemmin puolisin irtisanomisajoin. Vuokra-ajassa ja irtisanomisajassa on huomioitu jatkuvassa muutoksessa olevat tilat ja dynaaminen toimintaympäristö.

Tarkemmat tilan käyttöehdot määritellään vuokrasopimuksessa, johon sovelletaan lakia liikehuoneiston vuokrauksesta. 

Päätös

Tampereen kaupunki vuokraa Fintras Oy:lle noin 219,2 m2:n suuruisen toimitilan Hiedanrannan vanhalta teollisuusalueelta, os. Tehdaskartanonkatu 24, tuotannon varastotilaksi.

Vuokra-aika alkaa 1.2.2019 ollen voimassa toistaiseksi neljäntoista vuorokauden molemmin puolisin irtisanomisajoin.

Vuokranmäärä on 679,52 euroa kuukaudessa sekä kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Vuokralaisen on toimitettava kolmea arvonlisäverollista kuukautta vastaava vakuus.

Tarkemmat vuokrausehdot määritellään vuokrasopimuksessa. 

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm

Organisaatiotieto

Tampere