§ 185 Toimitilan vuokraaminen Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy:lle

Lataa  Kuuntele 

TRE:963/02.07.03/2019

Päätöspäivämäärä

8.2.2019

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Tilapäällikkö Niko Suoniemi, puh. 0408062794 ja Tila-asiantuntija Jori Komulainen, puh. 040 359 2295, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy ja Tampereen kaupunki on neuvotellut Ratinan alueella os. Voimakatu 11 sijaitsevan toimistorakennuksen tilojen vuokrauksesta. Kohteesta on vapautunut toimitilaa ravintolatoiminnan päättymisen ja kaupungin työntekijöiden muuttamisen myötä.

Uuden keskuspuhdistamon toteutus on usean kunnan yhteishanke, joka tarvitsee uutta toimistotoimitilaa. Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy:n osakaskuntia ovat Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi.

Vuokrattavat tilat uudelleenjärjestellään entisen ravintolan käytössä olleisiin toimitiloihin. Mahdollisista myöhemmistä toimitilamuutoksista neuvotellaan ja päätetään erikseen kulloinkin vallitsevien mahdollisuuksien mukaan.

Vuokrattavien toimitilojen yhteispinta-ala on noin 312 m2 ja ne sijoittuvat yhteen katutason kerrokseen. Tiloille tulisi vahvistaa luovutusehdot ja
vuokrata ne Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy:lle 1.4.2019 alkaen. Vuokra-aika olisi voimassa toistaiseksi kuuden (6) kuukauden molemmin puolisin irtisanomisajoin.

Vuokrakohteen tämän hetkiseksi vuokraksi on neuvoteltu 3 744,00 euroa kuussa, joka sidotaan elinkustannusindeksiin. Vuokraan lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Vuokran määrä sisältää sähkön, lämmön ja veden.

Tarkemmat vuokrausehdot määritellään vuokrasopimuksessa.

Päätös

Tampereen kaupunki vuokraa Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy:lle yhteensä noin 312 m2:n suuruiset toimitilat Ratinassa sijaitsevasta toimitilarakennuksen ensimmäisestä kerroksesta, os. Voimakatu 11.

Vuokra-aika alkaa 1.4.2019 ja on voimassa toistaiseksi kuuden (6) kuukauden molemminpuolisin irtisanomisajoin.

Kuukausivuokra on 1.4.2019 alkaen 3 744,00 euroa ja kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero. Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin.

Tarkemmat vuokrausehdot ja muut ehdot rakennuksen muiden toimitilojen käytöstä määritellään vuokrasopimuksessa.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm

Organisaatiotieto

Tampere