§ 254 Toimitilan vuokraaminen yksityishenkilölle Onkiniemen tehdaskiinteistöstä os. Onkiniemenkatu 2

Lataa  Kuuntele 

TRE:1897/02.07.03/2020

Päätöspäivämäärä

11.3.2020

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Tila-asiantuntija Jori Komulainen, puh. 040 359 2295, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki vuokraa yksityishenkilölle 39,2 m2:n suuruisen tilan Onkiniemenkatu 2:ssa sijaitsevan Onkiniemen tehdasrakennuksen (rakennus 4416) ensimmäisestä kerroksesta käytettäväksi työtilana. Hakija on on vapaamuotoisella hakemuksella pyytänyt saada vuokrata Onkiniemen tehdaskiinteistön ensimmäisestä kerroksesta työ- ja varastotilan tekstiilien valmistukseen, koneiden korjaukseen ja varastointiin.

Vuokratilaa ei saa käyttää muuhun kuin vuokrasopimuksessa mainittuun tarkoitukseen, eikä vuokralainen saa ilman vuokranantajan kirjallista lupaa siirtää vuokraoikeuttaan, tai luovuttaa vuokratilojen tai niiden osaa toiselle.

Vuokrattava tila on tutkittu hyväksytyksi väliaikaiseen käyttöön kaupungin puitekumppanin toimesta 19.7.2018 saadun ilmanäytetiedon perusteella. Asbestinäyte otettiin mahdollisen terveyshaitan varalta ja suoritettujen tilaan kohdistuneiden suojaustoimenpiteiden jälkeen. Vuokralainen on tietoinen, että rakennuksessa kaikki tilat eivät ole vuokrauskunnossa ja rakennuksessa kulkemista voidaan rajoittaa.

Vuokra-aika alkaa 1.3.2020 ja vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi kolmen (3) kuukauden molemminpuolisin irtisanomisajoin.

Tilan vuokra on 120,00 euroa kuukaudessa. Normaali toimistosähkö, vesi ja jätevesi sekä lämmitys sisältyvät vuokraan.

Sopimuksen voimaantulo edellyttää, että vuokralainen antaa ennen vuokrakauden alkamista kolmen kuukauden vuokran määräisen sopimusvakuuden yhteensä 360,00 euroa.

Vuokran indeksiehto ja muut vuokrausehdot on määritelty vuokrasopimuksessa, johon sovelletaan lakia liikehuoneistojen vuokrauksesta.

Asunto- ja kiinteistölautakunnan päätöksen 23.1.2019 § 4 mukaisesti asian päättää kiinteistöjohtaja, kun kyse on rakennusten, tilojen ja niihin liittyvien alueiden vuokraamisesta.

Päätös

Yksityishenkilölle vuokrataan osoitteessa Onkiniemenkatu 2 sijaitsevasta tehdasrakennuksesta sen 1. kerroksesta 39,2 m2:n suuruinen työtila käytettäväksi tekstiilien valmistukseen, koneiden korjaukseen ja varastointiin.

Vuokra on 120,00 euroa kuukaudessa. Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Vuokrasuhde on toistaiseksi voimassa alkaen 1.3.2020 kolmen (3) kuukauden molemminpuolisin irtisanomisajoin. Vuokralainen antaa kolmen kuukauden vuokran määräisen sopimusvakuuden. Muut sopimusehdot määritellään vuokrasopimuksessa.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm

Organisaatiotieto

Tampere