§ 205 Työtilan vuokraaminen elinkeinonharjoittajalle osoitteesta Tehdaskartanonkatu 28

Lataa  Kuuntele 

TRE:223/02.07.03/2020

Päätöspäivämäärä

6.2.2020

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Tila-asiantuntija Jori Komulainen, puh. 040 359 2295, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki ja yksityinen elinkeinonharjoittaja ovat neuvotelleet työtilan vuokraamisesta Hiedanrannan Paja -nimisestä rakennuksesta osoitteessa Tehdaskartanonkatu 28. Hiedanrannan kehitysohjelma katsoo, että tuleva harjoitettava toiminta sopisi täydentämään alueella ja rakennuksessa jo tapahtuvaa toimintaa.

Vuokrattava tila sijoittuu Paja-rakennuksen 2. kerrokseen ja on kooltaan noin 10,0 m2:n suuruinen. Tilan käyttötarkoituksena olisi toimia yrityksen media- ja kulttuurialan tuotannon työtilana. Vuokra-aika ja samalla huoneiston hallinta alkaisi 1.2.2020 ollen voimassa toistaiseksi kolmen kuukauden molemmin puolisin irtisanomisajoin. Vuokran määrä on 85,00 euroa kuukaudessa, johon lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin.

Tila vanhasta teollisuusrakennuksesta vuokrataan siinä kunnossa kuin se vuokran alkamisen- ja esittelyhetkellä oli, eikä tilaan tarvitse toteuttaa tilamuutoksia toiminnan aloittamiseksi. Muutostöistä on sovittava erikseen etukäteen vuokranantajan kanssa. Vuokralaisella on siivous- ja sisäpuolinen ylläpitovastuu. Tarkemmat ehdot määritellään vuokrasopimuksessa. Tilan vapautuminen edelliseltä vuokralaiselta hyväksytysti 31.1.2020 mennessä on ehtona tilan käyttöönluovutuksessa.

Asunto- ja kiinteistölautakunnan päätöksen 23.1.2019 § 4 mukaisesti asian päättää kiinteistöjohtaja, kun kyse on rakennusten, tilojen ja niihin liittyvien alueiden vuokraamisesta.

Päätös

Tampereen kaupunki vuokraa elinkeinonharjoittajalle noin 10,0 m2:n suuruisen työtilan osoitteesta Tehdaskartanonkatu 28 media- ja kulttuurialan tuotannolle. Tilaa ei saa käyttää muuhun tarkoitukseen ilman erikseen sopimista vuokranantajan kanssa etukäteen.

Vuokra-aika alkaa 1.2.2020 ollen voimassa toistaiseksi kolmen kuukauden molemmin puolisin irtisanomisajoin. Vuokra on kuukaudessa 85,00 euroa, johon lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero (vuokrauksen hetkellä 24%). Vuokralainen toimittaa kolmea verollista kuukautta vastaavan suuruisen vakuuden. Sähköstä veloitetaan 15,00 euroa/kk ja arvonlisävero, joka tasauslaskutetaan kolmen kuukauden välein. Huoneenluovutuksen viivästyessä hakijalle, ei vuokraa peritä tältä ajalta eikä muita korvauksia suoriteta. Tarkemmat sopimusehdot määritellään vuokrasopimuksessa.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm

Organisaatiotieto

Tampere