§ 803 Työtilan vuokraaminen yksityishenkilölle osoitteesta Tehdaskartanonkatu 28

Lataa  Kuuntele 

TRE:7657/02.07.03/2019

Päätöspäivämäärä

17.12.2019

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Tila-asiantuntija Jori Komulainen, puh. 040 359 2295, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki ja kuvataiteilijana toimiva yksityishenkilö on neuvotellut työtilan vuokraamisesta Hiedanrannan Paja -nimisestä rakennuksesta osoitteessa Tehdaskartanonkatu 28. Hiedanrannan kehitysohjelma katsoo, että tuleva harjoitettava toiminta sopisi täydentämään alueella ja rakennuksessa jo tapahtuvaa toimintaa.

Rakennukseen on tehty kohtuullisia huonejakomuutoksia, jotka mahdollistavat uuden tilavuokrauksen. Vuokrattava tila sijoittuu Paja-rakennuksen 2. kerrokseen ja on kooltaan noin 8,0 m2:n suuruinen. Tilan tulevaksi käyttötarkoitukseksi on sovittu työtila kuvataiteen ja graafisen työn harjoittamista varten. Vuokra-aika ja samalla huoneiston hallinta alkaisi 1.1.2020 ollen voimassa toistaiseksi kolmen kuukauden molemmin puolisin irtisanomisajoin. Vuokran määrä on 68,00 euroa kuukaudessa, johon ei lisätä arvonlisäveroa. Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Tarkemmat ehdot määritellään vuokrasopimuksessa.

Tila vanhasta teollisuusrakennuksesta vuokrataan siinä kunnossa kuin se vuokran alkamisen- ja esittelyhetkellä oli, eikä tilaan tarvitse toteuttaa tilamuutoksia toiminnan aloittamiseksi. Muutostöistä on sovittava erikseen etukäteen vuokranantajan kanssa.

Asunto- ja kiinteistölautakunnan päätöksen 23.1.2019 § 4 mukaisesti asian päättää kiinteistöjohtaja, kun kyse on rakennusten, tilojen ja niihin liittyvien alueiden vuokraamisesta.

Päätös

Tampereen kaupunki vuokraa yksityishenkilölle noin 8,0 m2:n suuruisen työtilan osoitteesta Tehdaskartanonkatu 28 kuvataiteen ja graafisen työn käyttöön. Tilaa ei saa käyttää muuhun tarkoitukseen ilman erikseen sopimista vuokranantajan kanssa etukäteen.

Vuokra-aika alkaa 1.1.2020 ollen voimassa toistaiseksi kolmen kuukauden molemmin puolisin irtisanomisajoin. Vuokra on kuukaudessa 68,00 euroa (alv 0%). Vuokralainen toimittaa kolmea kuukautta vastaavan suuruisen vakuuden. Sähköstä veloitetaan 15,00 euroa/kk (alv 0%), joka tasauslaskutetaan kolmen kuukauden välein. Tarkemmat sopimusehdot määritellään vuokrasopimuksessa.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm

Organisaatiotieto

Tampere