§ 408 Työtilan vuokraaminen yksityishenkilölle osoitteesta Tehdaskartanonkatu 28

Lataa  Kuuntele 

TRE:3303/02.07.03/2020

Päätöspäivämäärä

26.5.2020

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Tila-asiantuntija Jori Komulainen, puh. 040 359 2295, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki ja yksityishenkilö ovat neuvotelleet työtilan vuokraamisesta Hiedanrannan Paja -nimisestä rakennuksesta osoitteessa Tehdaskartanonkatu 28. Hiedanrannan kehitysohjelma katsoo, että tuleva harjoitettava toiminta sopisi täydentämään alueella ja rakennuksessa jo tapahtuvaa toimintaa.

Vuokrattava tila sijoittuu Paja rakennuksen 2. kerrokseen ja on kooltaan noin 7,5 m2:n suuruinen. Tilan käyttötarkoituksena on toimia yksityishenkilön työtilana video- ja äänitaiteen tuottamiselle. Vuokra-aika ja samalla huoneiston hallinta alkaisi 1.7.2020 ollen voimassa toistaiseksi kolmen kuukauden molemmin puolisin irtisanomisajoin. Vuokran määrä on 63,75 euroa kuukaudessa ja sähkönkulutuksesta veloitetaan 15,00 euroa/kk. Kohdekohtaisen sähkönmittauksen ollessa mahdollista tasauslaskutetaan sähkön osuus todellisen kulutuksen mukaan. Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin.

Tila vanhasta teollisuusrakennuksesta vuokrataan siinä kunnossa kuin se vuokran alkamisen ja esittelyn hetkellä oli, eikä tilaan tarvitse toteuttaa tilamuutoksia toiminnan aloittamiseksi. Muutostöistä on sovittava erikseen etukäteen vuokranantajan kanssa. Vuokralaisella on siivous- ja sisäpuolinen ylläpitovastuu. Kohteen pieni koko ja ilmanvaihto huomioiden tila ei sovellu kokoontumiseen. Tarkemmat ehdot määritellään vuokrasopimuksessa.

Asunto- ja kiinteistölautakunnan päätöksen 23.1.2019 § 4 mukaisesti asian päättää kiinteistöjohtaja, kun kyse on rakennusten, tilojen ja niihin liittyvien alueiden vuokraamisesta.

 

Päätös

Tampereen kaupunki vuokraa yksityishenkilölle noin 7,5 m2:n suuruisen työtilan osoitteesta Tehdaskartanonkatu 28 video- ja äänitaiteen tuotannolle. Tilaa ei saa käyttää muuhun tarkoitukseen ilman erikseen sopimista vuokranantajan kanssa etukäteen, eikä tuotannosta saa aiheutua haittaa muille rakennuksen toimijoille. Vuokratilassa ei saa majoittautua, kokoontua, tai yöpyä.

Vuokra-aika alkaa 1.7.2020 ollen voimassa toistaiseksi kolmen kuukauden molemmin puolisin irtisanomisajoin. Vuokra on kuukaudessa 63,75 euroa. Vuokralainen toimittaa kolmea kuukautta vastaavan suuruisen vakuuden. Sähköstä veloitetaan 15,00 euroa/kk. Tarkemmat sopimusehdot määritellään vuokrasopimuksessa.

 

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm

Organisaatiotieto

Tampere