§ 182 Valtuutuksen antaminen Koukkuniemen Jukola-Impivaaran ja Toukolan ryhmäkodin asukkaiden vuokrasopimusten allekirjoittamiseksi

Lataa  Kuuntele 

TRE:1080/02.07.03/2019

Päätöspäivämäärä

8.2.2019

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Tila-asiantuntija Anne Karinen, puh. 050 516 9189, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki, Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmä omistaa osoitteessa Rauhaniementie 19, Tampere sijaitsevat tehostettuun palveluasumiseen rakennetut kohteet Jukola-Impivaara ja Toukola. Kohteissa olevien ryhmäkotien asukkaat valitsee avo- ja asumispalveluiden ikäihmisten asukasohjaus, ja palveluntuottajan sosiaali- ja terveyslautakunta.

Kaupungin toimintamallin mukaan asukkaiden vuokrasopimuksissa vuokranantaja on Kiinteistöt, tilat asuntopolitiikka, mutta on tarkoituksenmukaista, että palveluntuottaja tekee vuokrasopimukset asukkaiden kanssa Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka palveluryhmän määrittämällä sopimuksella ja vuokralla.

Ikäihmisten palvelulinjan johto on pyytänyt allekirjoitusoikeuksien muuttamista päätösesityksen mukaisella tavalla.

Päätös

Valtuutan Tampereen kaupungin avo- ja asumispalveluiden ikäihmisten palvelulinjan edustajien: sosiaaliohjaaja Pirkko Aavaluoman, vastaava palveluesimies Tarja Lehtikankaan ja Tanja Karvosen allekirjoittamaan Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmän puolesta Tampereella osoitteessa Rauhaniementie 19 sijaitsevien Jukola-Impivaaran ja Toukolan ryhmäkotien vuokrasopimukset asukkaiden kanssa niiden asuntojen osalta, joissa ikäihmisten palvelulinja on ikäihmisten tehostetun palveluasumisen palveluntuottajana.

Tällä päätöksellä kumotaan aikaisemmat kiinteistöjohtajan ja Tilakeskuksen toimitusjohtajan päätökset koskien valtuutuksen antamista.

Tämä päätös on voimassa siihen asti kun kohteissa ikäihmisten tehostetun palveluasumisen palvelutuotannon tuottaa ikäihmisten palvelulinja.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm

Organisaatiotieto

Tampere