§ 704 Valtuutuksen antaminen Satamakadun palvelukodin asukkaiden vuokrasopimusten allekirjoittamiseksi

Lataa  Kuuntele 

TRE:7024/02.07.03/2020

Päätöspäivämäärä

26.11.2020

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Kiinteistöpäällikkö Jyrki Miettinen, puh. 040 173 0234, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupungin kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmä on vuokrannut Tampereen Vuokratalosäätiöiltä osoitteesta Satamakatu 17 Tampere 1.4.2019 alkaen Satamakadun palvelukodin tilat käytettäväksi muistisairaiden vanhusten ryhmäkotina.

Ryhmäkoti on rakennuttu ARA-rahoitteisena. Kohteessa on 70 asuntoa, joissa aloitettiin kohderyhmän tehostettu palveluasuminen. Tampereen kaupungin asumisohjaus valitsee asukkaat ja palveluntuottajan valitsee hyvinvoinnin palvelualueen palvelulinjapäällikkö.

Vs. palvelulinjapäällikkö Sirkku Miettinen on päättänyt (Tre:6309/02.07.2018), että Satamakadun palveluntuottajaksi valitaan kaksi.nolla oy (Y-tunnus 2560387-9). Hankinnan sopimuskausi on 15.4.2019 - 31.12.2021. Lisäksi hankinta sisältää toistaiseksi voimassa olevan optiokauden.

On tarkoituksenmukaista, että palveluntuottaja kaksi.nolla oy tekee Satamakadun palvelukodin ryhmäkotien asuinhuoneistojen vuokrasopimukset, joihin se tuottaa tehostetun palveluasumisen palvelut, asukasohjauksen valitsemille asukkaille. Sopimukset tehdään kiinteistöt, tila ja asuntopolitiikka -palveluryhmän määrittämillä vuokrilla kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmän nimiin.

Ryhmäkodin työntekijöissä on tapahtunut muutoksia ja kaksi.nolla oy:n palvelujohtaja ********* on esittänyt, että kodinjohtaja ********* ja palveluvastaava *********valtuutetaan allekirjoittamaan Satamakadun palvelukodin ryhmäkotien asuntojen vuokrasopimukset. ********* allekirjoitusoikeudet säilyvät ennallaan.

********* allekirjoitusoikeudet poistetaan.

Asunto- ja kiinteistölautakunnan päätöksen 23.10.2019 § 144 mukaisesti asian päättää kiinteistöjohtaja, kun kyse on rakennusten, tilojen ja niihin liittyvien alueiden vuokraamisesta.

Päätös

Kaksi.nolla oy:n (Y-tunnus 2560387-9) edustajat kodinjohtaja ********* ja palveluvastaava********* valtuutetaan allekirjoittamaan Tampereen kaupungin kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmän puolesta Tampereella osoitteessa Satamakatu 17 sijaitsevan Satamakadun palvelukodin ryhmäkotien vuokrasopimukset asukkaiden kanssa. Palvelujohtaja Arja-Riikka Katajan allekirjoitusoikeudet säilyvät ennallaan.

********* allekirjoitusoikeudet poistetaan.

Tämä valtuutus on voimassapalvelusopimuksen ajan.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm

Organisaatiotieto

Tampere