§ 703 Valtuutuksen antaminen Toukolan asumispalveluyksikön asukkaiden vuokrasopimusten allekirjoittamiseksi

Lataa  Kuuntele 

TRE:7022/02.07.03/2020

Päätöspäivämäärä

26.11.2020

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Kiinteistöpäällikkö Jyrki Miettinen, puh. 040 173 0234, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki omistaa Rauhaniementie 19:ssä sijaitsevan Koukkuniemen alueen ja sinne 2017 valmistuneen Toukolan rakennuksen. Toukolan asuntokerrokset on rakennettu ARA-rahoitteisena muistisairaille vanhuksille. Kohteessa on 112 asuntoa, joissa aloitettiin kohderyhmän tehostettu palveluasuminen. Tampereen kaupungin asumisohjaus valitsee asukkaat ja palveluntuottajan valitsee sosiaali- ja terveyslautakunta.

Tampereen sosiaali- ja terveyslautakunta on kokouksessaan 13.12.2017 § 66 hyväksyessään palvelu- ja vuosisuunnitelman päättänyt, että ikäihmisten palvelulinjalla aloittaa vuoden 2018 aikana Koukkuniemen alueella tehostetun palveluasumisen yksikkö Toukola. Palvelut tuotetaan kaupungin omana toimintana ja ostopalveluna.

Hankintapäätöksessä 31.1.2018 (TRE:8349/02.07.01/2017) Ikäihmisten asumispalvelujen hankinta Kontukoti ja Toukola on päätetty, että Toukolan palveluntuottajaksi valitaan kaksi.nolla oy ( Y-tunnus 2560387-9).

On tarkoituksenmukaista, että palveluntuottaja kaksi.nolla oy tekee Koukkuniemen Toukolan niiden ryhmäkotien asuinhuoneistojen vuokrasopimukset, joihin se tuottaa ikäihmisten tehostetun palveluasumisen palvelut, asukasohjauksen valitsemille asukkaille. Sopimukset tehdään kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmän määrittämillä vuokrilla kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmän nimiin.

Kaksi.nolla oy:llä (Y-tunnus 2560387-9) on tapahtunut työntekijämuutoksia ja allekirjoitusoikeuksia tulee päivittää. Sairaanhoitaja ********* ja kodinjohtaja ********* tulee valtuuttaa allekirjoittamaan Tampereen kaupungin kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmän puolesta Tampereella osoitteessa Rauhaniementie 19 sijaitsevan Toukolan ryhmäkotien vuokrasopimukset asukkaiden kanssa niiden asuntojen osalta, joissa kaksi.nolla oy on ikäihmisten tehostetun palveluasumisen palveluntuottajana.

********* allekirjoitusoikeus poistetaan.

Palvelujohtaja *********allekirjoitusoikeus säilyy ennallaan.

Asunto- ja kiinteistölautakunnan päätöksen 23.10.2019 § 144 mukaisesti asian päättää kiinteistöjohtaja, kun kyse on rakennusten, tilojen ja niihin liittyvien alueiden vuokraamisesta.

Päätös

Kaksi.nolla oy:n (Y-tunnus 2560387-9) edustaja sairaanhoitaja*********ja kodinjohtaja ********* valtuutetaan allekirjoittamaan Tampereen kaupungin kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmän puolesta Tampereella osoitteessa Rauhaniementie 19 sijaitsevan Toukolan ryhmäkotien vuokrasopimukset asukkaiden kanssa niiden asuntojen osalta, joissa kaksi.nolla oy on ikäihmisten tehostetun palveluasumisen palveluntuottajana.

********* allekirjoitusoikeus poistetaan.

Palvelujohtaja *********allekirjoitusoikeus säilyy ennallaan.

Tämä valtuutus on voimassa palvelusopimuksen ajan.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm

Organisaatiotieto

Tampere