§ 2 Kauluspaitojen hankinta Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksella

Lataa  Kuuntele 

TRE:3542/02.07.01/2020

Päätöspäivämäärä

4.6.2020

Päätöksen tekijä

Liikennejohtaja, Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitos

Lisätietoja päätöksestä

Liikennejohtaja Ilkka Ala-Maakala, etunimi.sukunimi@tampere.fi, 050 5909309

Päätöksen perustelut

Liikennejohtaja Ilkka Ala-Maakala: 

Tampereen Seudun Joukkoliikenne edellyttää Tampereen Kaupunkiliikenteen tuotantosopimuksessa, että linja-autonkuljettajat työsään käyttävät siistiä ja asiallista linja-autonkuljettajan työasua. Tämä työasu on työnantajan tarjottava työntekijöilleen.

TKL:llä linja-autonkuljettajien työasujen kehityksestä ja hankinnasta vastaa liikennejohtaja Ilkka Ala-Maakala. TKL:n työasut ovat yrityksen omaisuutta ja niiden varastoa täydennetään tarpeen mukaan ajoittain.

Paitavaraston kauluspaitojen useat koot ovat loppuneet ja täydennystarve on siten välttämätön. Sen vuoksi päätimme hankkia pienen erän kauluspaitoja kevyemmällä rajoitetulla pienhankintojen kilpailutusmenetelmällä.

Tarjouspyyntö lähetettiin sähköpostitse 14.5.2020 työvaatteita tarjoaville yrityksille
Topper Uniform, Image Wear Oy, ja Tmi Talla Stenbäck.

Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitos on arvioinut ja todennut ko. tarjouspyyntöihin valitut toimittajat luotettaviksi ja toimituskykyisiksi suorittamaan kyseinen hankinta. Tarjouspyynnössä oli ilmoitettuna, että tarjouksessa tulee ilmoittaa pyydettyjen paitamallien hinnat ja brodeerauksen hinta, sekä toimitusaika.

Hinnnat tuli ilmoittaa paitamalleille:

miesten kauluspaita, pitkähihainen
miesten kauluspaita, lyhythihainen
naisten kauluspaita, pitkähihainen
naisten kauluspaita, lyhythihainen

tilauksen koko, yhteensä 85 paitaa.

Tarjousten vertailu tehtiin tarjouksissa ilmoitetuilla hinnoilla ja valintaperusteena oli brodeerauksen kanssa edullisin hinta.

Määräaikaan 22.5.2020 mennessä tarjouksen jättivät kaikki tarjoajat Topper Uniform, Image Wear Oy, ja Tmi Talla Stenbäck.
Tmi Talla Stenbäck ei tarjonnut lyhythihaisia miesten eikä naisten kauluspaitoja. Vertailu tehtiin tarjouspyynnön mukaisesti valitsemalla edullisin tarjous.

Image Wear Oy:n tarjous oli edullisin tarjous hinnan perusteella brodeerauksen kanssa. Vertailutaulukko on liitteenä. Kaikki tämän hankinnan asiakirjat säilytetään Tampereen kaupungin sähköisessä arkistossa.

Kyseessä on julkista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016) kansalliset kynnysarvot alittava hankinta eli Tampereen kaupungin pienhankinta. Hankintamenettely on rajoitettu menettely pien-hankinnoissa.

Päätösehdotus perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksen teon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän jälkeen päätöksen tiedoksisaannista edellytyksellä, että hankintapäätös on saanut lainvoiman.

 

Päätös

Päätän, että kauluspaidat hankitaan Image Wear Oy:lta esityksen mukaisesti.

Hankinnan kokonaishinta on 2 117,00 euroa.

Hankinnasta ei tehdä tämän päätöksen lisäksi erillistä hankintasopimusta. Tilaus voidaan tehdä kun hankintapäätös on lainvoimainen.

 

Allekirjoitus

Liikennejohtaja Ilkka Ala-Maakala

Organisaatiotieto

Tampere