§ 25 Apulaisylilääkärin viran täyttäminen Nuorisopsykiatriassa

Lataa  Kuuntele 

TRE:7173/01.02.01/2019

Päätöspäivämäärä

13.2.2020

Päätöksen tekijä

Palvelujohtaja, lasten, nuorten ja perheiden palvelut

Valmistelijan yhteystiedot

Ylilääkäri Tuire Sannisto, puh. 050 468 9166, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johdon assistentti Anne Kesseli-Sorvali, puh. 040 639 7871, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Apulaisylilääkärin avoin virka Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen Nuorisopsykiatriassa oli ilmoitettu haettavaksi Tampereen kaupungin, Kuntarekryn sekä Työ- ja elinkeinotoimiston internetsivuilla sekä Suomen Lääkärilehdessä 22.11.2019. Hakuaika oli 19.11.- 2.12.2019. Hakijoita oli kolme, jotka kaikki täyttivät kelpoisuusvaatimuksen ja heidän tietonsa löytyivät Valviran rekisteristä. Yksi peruutti hakemuksensa.

Kun otetaan huomioon koulutukseen ja kokemukseen liittyvien asioiden lisäksi haastattelussa saatu vaikutelma, hakijoista nuorisopsykiatrian erikoislääkäri ja psykiatrian erikoislääkäri Vivian Maunu on tehtävään soveltuvin. Hänellä on myös nuorisolääketieteen erityispätevyys.

Laki kunnallisesta viranhaltijasta 2 luku, 7 § (terveydentilaa koskeva selvitys) ja 8 § (koeaika).

Laki lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämisestä 3 § (työantajan velvollisuus pyytää rikosrekisteriote nähtäväksi).

Päätös

Nuorisopsykiatrian erikoislääkäri ja psykiatrian erikoislääkäri Vivian Maunu otetaan apulaisylilääkärin virkaan 11.2.2020 alkaen.

Viranhoitopaikka palvelussuhteen alussa: Lasten, nuorten ja perheiden palvelut, Nuorisovastaanotto

Valinta on ehdollinen. Valitun tulee 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan toimittaa hyväksyttävä lausunto terveydentilan tarkastuksesta ja esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Palvelujohtaja Maria Päivänen

Organisaatiotieto

Tampere