§ 50 Kaupungin edustajan nimeäminen LSS19-valmiusharjoituksen ohjausryhmään

Lataa  Kuuntele 

TRE:1591/09.05.00/2019

Päätöspäivämäärä

18.4.2019

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Riskienhallinta- ja turvallisuuspäällikkö Jouni Perttula, puh. 040 196 6512, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Aluehallintovirasto on kutsunut Tampereen kaupungin edustajan alueellisen valmiusharjoitus 2019 - ohjausryhmän jäseneksi linjaamaan viiden maakunnan alueella pidettävän väestönsuojeluun kohdistetun valmiusharjoituksen keskeiset tavoitteet. Ohjausryhmä koostuu laaja-alaisesti eri viranomaistoimijoista.  Valmiusharjoituksen tarkoituksena on kehittää yhteiskunnan eri toimijoiden varautumista, valmiutta ja erityisesti yhteistoimintaa normaaliolojen vakavia häiriötilanteita ja poikkeusoloja varten. LSS19 -valmiusharjoituksen avulla selvitetään väestönsuojelun suunnittelun nykytila ja nimetään kehittämiskohteita. Valmiusharjoitus on suunnattu kaikille LSSAVI.n alueen kunnille, viranomaisille, julkisoikeudellisille yhteisöille, järjestöille ja elinkeinoelämälle.

Ohjausryhmän jäsen tulee ilmoittaa 26.4.2019 mennessä.

Hallintosäännön 34 § kohdan 6 mukaisesti pormestari päättää kaupungin edustajan nimeämisestä, ellei muualla ole toisin määrätty.

Päätös

Tampereen kaupungin edustajaksi LSS-19-valmiusharjoituksen ohjausryhmään nimetään riskienhallinta- ja tuvallisuuspäällikkö Jouni Perttula.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Lauri Lyly, pormestari

Organisaatiotieto

Tampere