§ 112 Kaupungin edustajan nimeäminen Suomen Jääkiekkoliiton vuoden 2022 MM-kotikisojen järjestelytoimikuntaan

Lataa  Kuuntele 

TRE:6275/00.01.05/2019

Päätöspäivämäärä

11.10.2019

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Miesten jääkiekon MM-kisat pelataan Suomessa 13. - 29.5.2022. MM-kotikisojen pääpaikkana toimii rakenteilla oleva Tampereen Kannen areena. Tampereella pelataan kisojen toinen alkusarjan lohko, kaksi puolivälierää, välierät ja mitalipelit.

Suomen Jääkiekkoliiton vuoden 2022 MM-kotikisojen järjestelytoimikunta toimii suhteessa MM-kisaorganisaatioon kuten osakeyhtiön hallitus sillä erotuksella, että järjestelytoimikunta ei ole juridinen elin. Järjestelytoimikunta raportoi toiminnastaan Jääkiekkoliiton liittohallitukselle. Järjestelytoimikunta ohjaa kisojen operatiivista organisaatiota ja huolehtii osaltaan siitä, että kisat saadaan järjestettyä parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestelytoimikunnan puheenjohtajana toimii Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela.

Kisoja isännöivillä kaupungeilla on edustus järjestelytoimikunnassa, koska on kisojen kannalta tärkeää, että kisaorganisaation ja kaupungin välinen vuorovaikutus ja yhteistyö on sujuvaa. Samalla varmistetaan, että kaupungilla on koko ajan käytössään viimeisin tieto tapahtumasta, jotta tapahtuman maksimaalinen hyödyntäminen kaupungin näkökulmasta mahdollistuu.

Järjestelytoimikunta kokoontuu tarvittaessa puheenjohtajan koolle kutsumana. Kokouksia on lähtökohtaisesti vuositasolla 2-4 kappaletta.

Suomen Jääkiekkoliiton liittohallitus on kokouksessaan 15.8.2019 nimennyt konsernijohtaja Juha Yli-Rajalan vuoden 2022 MM-kotikisojen järjestelytoimikuntaan.

Tampereen kaupungin hallintosäännön 34 § mukaan pormestari päättää kaupungin edustajan nimeämisestä.

Päätös

Tampereen kaupungin edustajaksi Suomen Jääkiekkoliiton vuoden 2022 MM-kotikisojen järjestelytoimikuntaan nimetään konsernijohtaja Juha Yli-Rajala.

Mahdolliset tehtävästä aiheutuvat matkakustannukset ja muut vastaavat kulut maksetaan kustannuspaikalta 113200, Konserniohjaus.

Allekirjoitus

Lauri Lyly, pormestari

Organisaatiotieto

Tampere