§ 54 Kaupungin edustajien nimeäminen Tammelan Stadionin hankkeiden johto- ja projektiryhmiin

Lataa  Kuuntele 

TRE:4580/10.00.02/2019

Päätöspäivämäärä

3.4.2020

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Johtaja Teppo Rantanen, puh. 0400 235 442, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunginhallitus hyväksyi 9.3.2020 § Tammelan Stadionin allianssisopimuksen ja § Tammelan Stadionkorttelin integroidun projektitoteutussopimuksen (IPT).

Tammelan stadionin allianssin osapuolia ovat Tampereen kaupunki, JKMM Arkkitehdit Oy ja Pohjola Rakennus Oy Suomi. Tammelan stadionin IPT-hankkeen osapuolia ovat YIT, Tampereen kaupunki, JKMM Arkkitehdit Oy ja Pohjola Rakennus Oy.

Tammelan Stadion ja Tammelan Stadionin IPT -hankkeiden toimintaa johtavat johtoryhmät, jotka tekevät päätöksiä kehitysvaiheen, ja myöhemmin toteutusvaiheen, allianssisopimuksen ja IPT-sopimuksen mukaisesti. Hankkeille asetetaan myös projektiryhmät, jotka valmistelevat ja toimeenpanevat johtoryhmien päätökset.  Hankkeiden osapuolet nimeävät johtoryhmiin ja projektiryhmiin kukin yhden jäsenen ja hänelle varajäsenen.

Hallintosäännön perusteella pormestari nimeää kaupungin edustajat.

Kiinteistöjohtaja on 2.4.2020 § 298 hyväksynyt sopimuksen, jolla valtuutetaan Tampereen Tilapalvelut Oy toimimaan Tammelan stadion -hankkeen tilaajana. 

Päätös

Tammelan Stadion -hankkeen allianssin johtoryhmän jäseneksi nimetään Tampereen kaupungin edustajana kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm ja varajäseneksi konsernilakimies Janne Kytö.

Tammelan Stadion -hankkeen allianssin projektiryhmän jäseneksi nimetään Tampereen kaupungin edustajana hankepäällikkö Antti Lakka ja varajäseneksi hankeinsinööri Panu Hirvonen (Tampereen Tilapalvelut Oy).

Tammelan Stadion IPT -hankkeen johtoryhmän jäseneksi nimetään Tampereen kaupungin edustajana kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm ja varajäseneksi konsernilakimies Janne Kytö.

Tammelan Stadion IPT -hankkeen projektiryhmän jäseneksi nimetään Tampereen kaupungin edustajana hankepäällikkö Antti Lakka ja varajäseneksi hankeinsinööri Panu Hirvonen (Tampereen Tilapalvelut Oy).

 

 

 

 

Allekirjoitus

Lauri Lyly, pormestari

Organisaatiotieto

Tampere