§ 31 Tampereen Joulutorin ohjausryhmän toimikauden jatkaminen ja kokoonpanon muuttaminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:917/00.01.05/2019

Päätöspäivämäärä

13.3.2019

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Suhdetoiminta- ja markkinointipäällikkö Iina Ojala, puh. 040 801 6189, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen Joulutori on järjestetty Keskustorilla vuodesta 2008 alkaen. Tapahtuma on onnistunut erittäin hyvin ja lunastanut paikkansa keskustan talvea elävöittävänä joulutapahtumana. Joulutorin järjestämisestä on vastannut pormestarin nimeämä ohjausryhmä ja tuotannosta kilpailutuksen perusteella valittu tuottaja Event Company Ky, jonka kanssa on tehty sopimus tapahtuman tuottamisesta edelleen vuosille 2019 - 2021.

Ohjausryhmän tehtävänä on joulutorin toteutuksen ohjaaminen kaupungin asettamien tavoitteiden ja budjetin mukaisesti, Joulutorin tuotevalikoiman laadun valvonta, ohjelman suunnittelu sekä tapahtuman markkinoniti yhteistyössä tuottajan kanssa.

Joulutorin ohjausryhmän toimikausi päättyi helmikuun lopussa 2019. Ohjausryhmän toimikautta on syytä jatkaa ja kokoonpanoa tarkistaa.

Joulutorin ohjausryhmän jäseniksi esitetään seuraavia henkilöitä: koordinaattori Venla Moisala kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut, elinkeinojohtaja Timo Antikainen, tilapäällikkö Niko Suoniemi kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka, kaupunkitapahtumien päällikkö Saara Saarteinen Events Tampere, Tampere-talo Oy,  toiminnanjohtaja Virve Pajunen Taito Pirkanmaa ry, toiminnanjohtaja Riikka Töytäri Tampere Tunnetuksi ry, tuottaja Jari Mylläri Moro, Aamulehti, valtuutettu Anneli Kivistö, suhdetoiminta- ja markkinointipäällikkö Iina Ojala strategia- ja kehittämisyksikkö/suhdetoiminta- ja markkinointi, päällikkö Minna Tiihonen, YLE, varapuheenjohtaja Roosa Mattsson, DesignOnTampere.

Joulutorin ohjausryhmän sihteeriksi esitetään projektityöntekijä Matilda Salmista Visit Tampere Oy:sta.

Päätös

Tampereen Joulutorin ohjausryhmän toimikausi on 1.3.2019 - 28.2.2022.

Ohjausryhmään nimetään elinkeinojohtaja Timo Antikainen,  koordinaattori Venla Moisala, tilapäällikkö Niko Suoniemi, suhdetoiminta- ja markkinointipäällikkö Iina Ojala ja valtuutettu Anneli Kivistö.

Ohjausryhmään kutsutaan:

kaupunkitapahtumien päällikkö Saara Saareinen, Events Tampere, Tampere-talo Oy

toiminnanjohtaja Virve Pajunen Taito Pirkanmaa ry. Yhdistys nimeää uuden jäsenen keväällä 2019 toiminnanjohtajan tilalle.

toiminnanjohtaja Riikka Töytäri, Tampere Tunnetuksi ry

tuottaja Jari Mylläri, Moro,  Aamulehti

päällikkö Minna Tiihonen, YLE

varapuheenjohtaja Roosa Mattsson, DesignOnTampere

Ohjausryhmän puheenjohtajana toimii suhdetoiminta- ja markkinointipäällikkö Iina Ojala ja varapuheenjohtajaa kaupunkitapahtumien päällikkö Saara Saarteinen.

Ohjausryhmän sihteeriksi kutsutaan projektityöntekijä Matilda Salminen, Visit Tampere Oy.

Ohjausryhmä voi kuulla tarvittaessa asiantuntijoita.

Ohjausryhmä toimittaaa loppuraportit joulutorin toteutuksesta helmikuun 2020, 2021 ja 2022 loppuun mennessä.

 

Allekirjoitus

Lauri Lyly, pormestari

Organisaatiotieto

Tampere