§ 102 Vieraanvaraisuus Musiikki & Media -tapahtumalle 3.10.2019

Lataa  Kuuntele 

TRE:5643/00.04.02/2019

Päätöspäivämäärä

25.9.2019

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Suhdetoimintasihteeri Erika McSherry, puh. 040 758 1724, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Suomen suurin musiikkialan ammattilaistapahtuma Musiikki & Media on tuonut yhteen tärkeimmät puheenaiheet ja kovimmat tekijät jo kolmen vuosikymmenen ajan. Tampereelle kerääntyy vuosittain yli 1000 toinen toistaan lahjakkaampaa musiikki- ja media-alan ammattilaista tapaamaan vanhoja tuttuja ja solmimaan uusia tuttavuuksia. Paikalla ovat lähes koko Suomen musiikkialan lisäksi tärkeimmät toimijat myös Pohjois-Euroopasta ja muualta maailmalta. Tapahtuma koostuu kahdesta tiiviistä seminaaripäivästä, nimekkäistä keynote-puhujista, inspiroivista workshopeista ja yömyöhään jatkuvasta verkostoitumisesta. Iltaisin löydetään uutta musiikkia kaupunkiin levittyvän showcase-festivaali Lost in Musicin keikoilla. Tapahtuman kruununjalokivenä juhlitaan vuosittaista Industry Awards -gaalaa, jossa saatu palkinto on arvostettu kiitos omalta yhteisöltä, Suomen musiikkialan ammattilaisilta.

Myöntämisperusteet:
- tapahtumalla on huomattava kansainvälinen merkitys Tampereen kaupungin kannalta.
- merkittävä yleishyödyllinen valtakunnallinen liitto, yhdistys tai yhteisö järjestää vaikutukseltaan mittavan, pääsääntöisesti kertaluontoisen tapahtumansa tai kokouksensa Tampereella.
(Vieraanvaraisuuksien ja huomionosoitusten periaatteet Tampereen kaupungilla)

Hallintosäännön 34 § kohtien 7 ja 10 mukaisesti pormestari päättää kaupungin edustustilaisuuksien ja juhlaliputuksen järjestämisestä sekä vieraanvaraisuuden periaatteista sekä kaupungin edustustilojen käytöstä.

Päätös

Tampereen kaupunki osallistuu Musiikki & Media -tapahtuman 3.10.2019 Tampereen Pakkahuoneella järjestettävän vastaanoton kustannuksiin tarjoilujen osalta. Arvio osallistujamäärästä on 550.

Kustannukset maksetaan Suhdetoiminnan ja markkinoinnin kustannuspaikalta 113227 / vieraanvaraisuudet.

 

Lausunnot

Suhdetoiminta- ja markkinointipäällikkö Iina Ojala:


Musiikki & Media -tapahtuman vastaanoton tarjoilujen kustannuksiin on varauduttu suhdetoiminnan ja markkinoinnin vuosisuunnitelmassa ja kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 113227 / vieraanvaraisuudet.

Allekirjoitus

Lauri Lyly, pormestari

Organisaatiotieto

Tampere