§ 107 Vieraanvaraisuus Musiikki ja Media -tapahtumalle 8.10.2020

Lataa  Kuuntele 

TRE:5398/00.04.02/2020

Päätöspäivämäärä

12.10.2020

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Suhdetoimintapäällikkö Erika Eischer, puhelin 040 545 0011

Lisätietoja päätöksestä

Pormestari sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400-780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tamperelaisten musiikkialan pioneerien vuonna 1989 synnyttämä Musiikki & Media on Pohjoismaiden merkittävin musiikkialan ammattilaistapahtuma. Tampereelle on kokoontunut vuosittain noin 1000 musiikki- ja media-alan ammattilaista Suomesta, Pohjois-Euroopasta ja myös muualta maailmasta. Tapahtuma on koostunut tiiviistä seminaaripäivistä, nimekkäistä keynote-puhujista, workshopeista ja verkostoitumisillanvietoista. Syksyllä 2020 covid-19 –pandemian johdosta tapahtuma voidaan järjestää vain kotimaisille musiikki- ja media-alan ammattilaisille yksipäiväisenä seminaarina ja verkostoitumisillallisena. Tässä tilanteessa tapahtuman järjestäminen pienimuotoisena nähdään erittäin tärkeänä uusien toimintatamallien kehittämiseksi, alan yhteistyösuhteiden ja yhteisen edunvalvonnan vahvistamiseksi. Tämän vuoden tapahtuma koostuu Tampere-talossa järjestettävästä seminaarista "Matkalla uuteen" ja iltajuhlasta Tampere-talossa, jossa julkistetaan Tähtikadun vuoden 2020 tähdet. Tähtikatu, Walk of Fame Finland, avattiin Tampereelle vuonna 2019. Tampere-talon ja Åkerlundinkadun välinen katureitti on kunnianosoitus suomalaiselle musiikille, taiteilijoille, musiikin valmistajille ja tuottajille. Tähtikatu ilmentää Tamperetta vahvana musiikkikaupunkina. Julkistamisseremoniassa esitellään mm. Tampereen kulttuuripääkaupunkihanketta. Koronarajoitusten vuoksi osallistujamäärä illallisella joudutaan rajoittamaan 90 henkilöön.

 Myöntämisperusteet:

- tapahtumalla on huomattava merkitys Tampereen musiikki- ja kulttuurielämän kannalta, sekä tapahtuman jatkuvuuden kannalta tulevaisuudessa

Hallintosäännön 34 § kohtien 7 ja 10 mukaisesti pormestari päättää kaupungin edustustilaisuuksien ja juhlaliputuksen järjestämisestä sekä vieraanvaraisuuden periaatteista sekä kaupungin edustustilojen käytöstä.

Päätös

Tampereen kaupunki osallistuu Musiikki & Media -tapahtuman 8.10.2020 Tampere-talossa järjestettävän illallisen kustannuksiin tarjoilujen osalta. Arvio osallistujamäärästä on 90.

Kustannukset maksetaan Suhdetoiminnan ja markkinoinnin kustannuspaikalta 113 227 / vieraanvaraisuudet.

Lausunnot

Suhdetoiminta- ja markkinointipäällikkö Iina Ojala:

Musiikki & Media -tapahtuman tarjoilujen kustannuksiin on varauduttu suhdetoiminnan ja markkinoinnin vuosisuunnitelmassa ja kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 113227 / vieraanvaraisuudet.

Allekirjoitus

Lauri Lyly, pormestari

Organisaatiotieto

Tampere