§ 34 Vieraanvaraisuus TOOL ry:lle 3.12.2021

Lataa  Kuuntele 

TRE:2051/00.04.02/2021

Päätöspäivämäärä

17.3.2021

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Suhdetoimintakoordinaattori Erika McSherry, puh. 040 758 1724, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

TOOL ry järjestää yhdistyksen 75-vuotisjuhlat Tampereella syysvaltuustokokouksen yhteydessä. TOOL ry on valtakunnallinen tekniikan opettajien liitto. Liitto toimii jäsenyhdistystensä yhdyssiteenä tarkoituksenaan edistää ammattikorkeakouluissa tekniikan ja liikenteen alalla toimivien henkilöjäsentensä taloudellisia, koulutuksellisia, sosiaalisia ja muita yhteisiä pyrkimyksiä ja yhteenkuuluvuutta. TOOL pitää OAJ:n edunvalvonnassa esillä tekniikan ja liikenteen koulutusalan erityistarpeita. Lisäksi TOOL toimii aktiivisena koulutuspoliittisena vaikuttajana entistä laadukkaamman insinöörikoulutuksen puolesta. Vaikuttamistyötä tehdään poliittisiin päättäjiin, yritysmaailmaan ja muihin relevantteihin sidosryhmiin päin.

Myöntämisperusteet:
-merkittävä tamperelainen tai valtakunnallinen yhteisö viettää merkkivuottaan. Pääsääntöisesti ensimmäinen vieraanvaraisuus voidaan myöntää 50 vuotta täyttävälle yhteisölle.
(Vieraanvaraisuuksien ja huomionosoitusten periaatteet Tampereen kaupungilla)

Hallintosäännön 34 § kohtien 7 ja 10 mukaisesti pormestari päättää kaupungin edustustilaisuuksien ja juhlaliputuksen järjestämisestä sekä vieraanvaraisuuden periaatteista sekä kaupungin edustustilojen käytöstä.

Päätös

TOOL ry:n 75-vuotisen toiminnan kunniaksi myönnetään kaupungin vastaanotto Raatihuoneella 3.12.2021 covid-19 epidemian salliessa ja turvaohjeet huomioiden.

Vastaanoton kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 113272 Raatihuone

Kaupungin emäntä / isäntä vahvistetaan lähempänä vastaanoton ajankohtaa.

Allekirjoitus

Lauri Lyly, pormestari

Organisaatiotieto

Tampere