§ 79 Vieraanvaraisuus Taidon EM-kilpailulle

Lataa  Kuuntele 

TRE:4353/00.04.02/2019

Päätöspäivämäärä

25.6.2019

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Suhdetoimintasihteeri Erika McSherry, puh. 040 758 1724, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Kamppailulaji Taidon EM-kilpailutapahtuma järjestetään Tampereella 30.7.-4.9.2019 välisenä aikana. Taido on melko pieni kamppailulaji maailmassa ja avainhenkilöt kokoontuvat aina kerran kahdessa vuodessa lajin arvokilpailuihin. Tapahtumaan odotetaan noin 250 kilpailijaa, valmentajaa, tuomaria ja osallistujaa yhteensä kymmenestä taidomaasta. Seminaarit, vyökokeet sekä Maailman Taidoliiton ja EuTain kokoukset pidetään kilpailuviikolla.

Taidon EM-kilpailutapahtumalle vieraanvaraisuutena myönnettävän illallisen kustannukset ravintola Näsineulassa jaetaan puoliksi Visit Tampereen kanssa.

Myöntämisperusteet: merkittävä valtakunnallinen liitto, yhdistys tai yhteisö järjestää sääntömääräisen ko­ko­uksensa Tampereella tai merkittävä konferenssi, kulttuuri- tai urheilutapahtuma tai kansainvälinen kilpailu järjestetään Tampereella. (Tampereen kaupungin vieraanvaraisuus ja huomionosoitukset -konsernimääräys)

Hallintosäännön 34 § kohtien 7 ja 10 mukaisesti pormestari päättää kaupungin edustustilaisuuksien ja juhlaliputuksen järjestämisestä sekä vieraanvaraisuuden periaatteista sekä kaupungin edustustilojen käytöstä.

Päätös

Tampereen kaupunki maksaa puolet Taidon EM-kilpailutapahtumalle vieraanvaraisuutena myönnettävän illallisen kustannuksista ravintola Näsineulassa.

Kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 113120, Kaupunginhallitus, sis.til. 20130 PR-toiminta.

Allekirjoitus

Lauri Lyly, pormestari

Organisaatiotieto

Tampere