§ 13 Vieraanvaraisuus Tampereen kansallisten seniorien mieskuoro KELOT:lle 13.10.2022

Lataa  Kuuntele 

TRE:833/00.04.02/2021

Päätöspäivämäärä

2.2.2021

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Suhdetoimintakoordinaattori Erika McSherry, puh. 040 758 1724, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Mieskuoro KELOT toimii aktiivisesti suomalaisen mieskuoroperinteen hyväksi n. 40 laulajan ja johtajansa Jussi Tammisen toimesta. Yhteistyökumppaneina ovat olleet Kansallisen Senioriyhdistyksen ohella mm. Tampereen kaupunki/kulttuuritoimi, Tampereen ev.lut. seurakunnat, Sotiemme 1939-45 Perinneyhdistys sekä Tampereen Kansalaisjuhlatoimikunta. Toiminta muodostuu viikoittaisista harjoituksista, messuavustuksista, esiintymisistä isänmaallisissa juhlissa, sankarivainajien muistotilaisuuksissa, omissa konserteissa ja kotimaisissa kuorolaulujuhlissa sekä ulkomaisissa kuorotapaamisissa ja – juhlissa. Kotimaisia esiintymisiä on ollut vuosittain yli 20. Ulkomaalaisilla esiintymismatkoilla on viety viime vuosina suomalaista mieskuorolaulua Tampereen ystävyyskaupunkeihin Norrköpingiin, Ruotsiin ja Tarttoon, Viroon sekä myös Riikaan, Latviaan.

Myöntämisperusteet:
-merkittävä tamperelainen tai valtakunnallinen yhteisö viettää merkkivuottaan. Pääsääntöisesti ensimmäinen vieraanvaraisuus voidaan myöntää 50 vuotta täyttävälle yhteisölle.
(Vieraanvaraisuuksien ja huomionosoitusten periaatteet Tampereen kaupungilla)

Hallintosäännön 34 § kohtien 7 ja 10 mukaisesti pormestari päättää kaupungin edustustilaisuuksien ja juhlaliputuksen järjestämisestä sekä vieraanvaraisuuden periaatteista sekä kaupungin edustustilojen käytöstä.

Päätös

Tampereen kansallisten seniorien mieskuoro KELOT:n 50-vuotisen toiminnan kunniaksi myönnetään kaupungin vastaanotto Raatihuoneella 13.10.2022 covid-19 epidemian salliessa ja turvaohjeet huoimioiden.

Vastaanoton kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 113272 Raatihuone.

Kaupungin emäntä / isäntä vahvistetaan lähempänä vastaanoton ajankohtaa.

Allekirjoitus

Lauri Lyly, pormestari

Organisaatiotieto

Tampere