§ 90 Yhdyskuntalautakunnan opintomatka Vantaalle

Lataa  Kuuntele 

TRE:522/01.04.01/2019

Päätöspäivämäärä

6.9.2019

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Hallintoasiantuntija Merja Mäkinen, puh. 040 531 4434, etunimi.m.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Yhdyskuntalautakunta päätti 27.8.2019 esittää, että yhdyskuntalautakunnan jäsenet ja kaupunginhallituksen edustaja oikeutetaan osallistumaan opintomatkalle Vantaalle 4.10.2019. 

Matkan aikana lautakunta saa tietoa mm. Vantaan kaupunkiympäristötoimialasta sekä Tikkurilan, Aviapoliksen ja Kivistön kehittämishankkeista ja raitiotiehankkeesta. Matkalle osallistuu myös kaupunkiympäristön palvelualueen johtoryhmä.

Alustavan ohjelman mukaan lähtö Tampereelta on klo 8. Vantaalla on kaupunkiympäristötoimialan ja Vantaan ajankohtaisten hankkeiden esittelyä. Lounaan jälkeen tutustutaan lähemmin aluekehityshankkeisiin. Paluumatka Tampereelle alkaa noin klo 16.

Tilausbussin hinta on noin 700 euroa. Lisäksi kustannuksia tulee luottamushenkilöiden matkakustannuksista sekä mahdollisista ansionmenetyskorvauksista.

Luottamushenkilöiden koulutuksen ja opintomatkojen periaatteiden mukaan toimielimen opintomatkalle voivat osallistua toimielimen varsinaiset jäsenet, varsinaisen jäsenen ollessa estyneenä hänen henkilökohtainen varajäsenensä, sekä kaupunginhallituksen edustaja ja pormestari.

Matkan järjestämisestä aiheutuvat kustannukset sekä luottamushenkilöiden KVTES:n mukaiset matkakustannusten korvaukset ja ansionmenetyskorvaukset voidaan maksaa kustannuspaikalta 113101 Toimielimet yhteiset.

Päätös

Yhdyskuntalautakunnan jäsenet ja varsinaisen jäsenen ollessa estyneenä hänen henkilökohtainen varajäsenensä sekä kaupunginhallituksen edustaja oikeutetaan osallistumaan opintomatkalle Vantaalle 4.10.2019.

Matkan järjestämisestä aiheutuvat kustannukset sekä luottamushenkilöiden KVTES:n mukaiset matkakustannusten korvaukset ja ansionmenetyskorvaukset maksetaan kustannuspaikalta 113101, Toimielimet yhteiset.

Allekirjoitus

Lauri Lyly, pormestari

Organisaatiotieto

Tampere