§ 121 Edellisen päätöksen pysäköintiratkaisun päivitys

Lataa  Kuuntele 

TRE:3602/08.01.02/2022

Päätöspäivämäärä

21.9.2022

Päätöksen tekijä

Suunnittelupäällikkö, Kaupunkiympäristön palvelualue, liikennejärjestelmän suunnittelu

Valmistelijan yhteystiedot

Erikoissuunnittelija Tuula Somppi, puh. 040 800 7579, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Suunnittelupäällikkö Ari Vandell, puh. 040 564 4518, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Hiidenkadun varressa olevan sorakentän pysäköintikieltopäätöksestä kadunvarren asukkaat keräsivät adressin, jossa vaativat kiellon kumoamista. He perustelivat kantaansa kadunvarren muutenkin vähäisillä pysäköintipaikoilla kadun kapeuden vuoksi.

Kaupunkiympäristön suunnittelussa käytiin asia uudelleen läpi niin viherpuolen kuin liikennesuunnittelunkin näkemyksestä. Todettiin, että sorakentälle on vuosien saatossa vakiintunut tapa pysäköidä eikä se aiemmin ole mitään osapuolia haitannut. Sorakenttä ei edusta ulkonäöllisesti puistoa vaan ennemminkin juuri pysäköintilevennystä tai leveää sorapiennarta. Koska sorakentän pysäköijien määrä on kuitenkin viime aikoina lisääntynyt, minkä takia viereiselle kiinteistölle kulkeminen on välillä ollut hankalaa, tultiin siihen lopputulokseen, että merkitään sallitut pysäköintipaikat P-merkein päivitetyn suunnitelman 1/21857 mukaisesti, ja samalla kielletään pysäköinti Hiidenkadun alkupäästä lähtien. 

Päätös

Hiidenkadulle merkitään sallitut pysäköintipaikat P-merkein päivitetyn suunnitelman 1/21857 mukaisesti, ja samalla kielletään pysäköinti Hiidenkadun alkupäästä lähtien.

 

Päätöstä on noudatettava muutoksenhausta huolimatta, jollei valitusviranomainen toisin määrää (TLL 193 § 2 mom.).

 

Allekirjoitus

Suunnittelupäällikkö Ari Vandell

Organisaatiotieto

Tampere