§ 37 Tilitysautomaatin hankinta

Lataa  Kuuntele 

TRE:6083/02.07.01/2019

Päätöspäivämäärä

18.9.2019

Päätöksen tekijä

Toimitusjohtaja, Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitos

Lisätietoja päätöksestä

Toimitusjohtaja Pekka Pirhonen, puh. 0400 172 328, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Hankinnan kohteena on ollut kolikoiden ja seteleiden tilitysautomaatti, yksi kappale, ostaen tai vuokraamalla.

Tampereen Kaupunkiliikenne pyysi elinkaaressa päässä olevan tilitysautomaatin korvaamiseksi tarjouksia rajoitettua tarjousmenettelyä käyttäen, kolmelta tunnetulta ja luotettavaksi arvioidulta toimijalta, jotka tarjoavat tällaisia automaatteja. Kysely lähetettiin Euro Counters Oy:lle, Pusatec Oy:lle ja Loomis Suomi Oy:lle.

Tarjouspyynnön saajista vain Loomis Suomi Oy kykeni toimittamaan vanhan tilitysautomaatin korvaavan ja käytössä olevaan tilitystenvalvontajärjestelmään soveltuvan automaatin. Loomis Suomi Oy tarjosi automaattia sekä suoralla kaupalla, että vuokrasopimuksella. Huomioiden tarjouksen sisällön ja joukkoliikenteen mahdolliset maksutapamuutokset, oli vuokrausvaihtoehtoa viiden vuoden vuokrakaudella pidettävä kokonaistaloudellisimpina vaihtoehtona. Vuokrasopimuksen hintaan sisältyy myös laitteen käyttöönotto, tiedonsiirto, kunnossapito ja ohjelmistojen ylläpito sekä kaikenvaravakuutus sopimuskauden ajan.

Päätös

Päätän, että Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitos tekee tilitysautomaattia tukitoimintoineen koskevan viiden vuoden mittaisen vuokrasopimuksen Loomis Suomi Oyn (1773520-6) kanssa, Vuokrasopimuksen veroton kokonaisarvo on 41 300 euroa. Tilitysautomaatin vuokrasta tehdään erillinen sopimus

Allekirjoitus

Toimitusjohtaja Pekka Pirhonen

Organisaatiotieto

Tampere