§ 9 Vesijohto venttiileiden avainjatkojen ja erikseen teetettävien SG-valurautaisten vesijohtojen soviteputkien teettämisen puitesopimus

Lataa  Kuuntele 

TRE:541/02.07.00/2021

Päätöspäivämäärä

22.1.2021

Päätöksen tekijä

Toimitusjohtaja, Tampereen Vesi

Valmistelijan yhteystiedot

Verkostojohtaja Pekka Laakkonen, puh.050 552 6267, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Lisätietoja päätöksestä

Toimitusjohtaja Petri Jokela, puh.040 556 0604, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen Vesi pyysi tarjouksen vesijohto venttiileiden avainjatkojen ja erikseen teetettävien sg-valurautaisten vesijohtojen soviteputkien teettämisen puitesopimuksesta. Sopimuskausi on 01.01.2020 - 31.12.2023.

Kyseessä on kynnysarvon alittava tavaran hankinta.

Kaikki tarjoajat täyttivät soveltuvuudelle asetetut vaatimukset ja kaikki tarjoukset täyttivät tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset.

Tämä sopimus perustuu tilaajan ja toimittajan käymiin sopimusneuvotteluihin ja tarjoukseen. Teknisestä syystä vain kyseiset toimittajat voivat toteuttaa hankinnan. Hankinnan kohde edellyttää erityistä käsityötaitoa, jota valituilla toimittajilla löytyy. Avainjatko mallit on kehitetty yhteistyössä toimittajien kanssa Tampereen Veden toiveiden mukaiseksi.

Sopimuskauden aikana yhteistyössä mahdollisesti tapahtuvat muutokset on sovittu käsiteltäväksi erikseen tarpeen mukaan. Toimittaja vastaa sopimuksen sisällön vaatimasta toiminnastaan ja käyttämistään alihankkijoista.

Kyseessä on puitesopimus kahden toimittajan kanssa.

Päätösehdotus perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksen teon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän jälkeen päätöksen tiedoksisaannista edellytyksellä, että hankintapäätös on saanut lainvoiman. 

 

Päätös

Sopimus vesijohto venttiileiden avainjatkojen ja erikseen teetettävien sg-valurautaisten vesijohtojen soviteputkien teettämisestä tehdään Metallityöliike Juholat Oy:n ja Järvensivun Konepajat Oy:n kanssa.

Hankinnan arvonlisäveroton arvo on vuodessa noin 30 000 €.

Hankintapäätös on Tampereen Vesi Liikelaitosta sitova vasta, kun hankintasopimus on allekirjoitettu.

 

Allekirjoitus

Toimitusjohtaja Petri Jokela