§ 40 Määräaikaisen tuntiopettajan ottaminen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Lempäälän toimipisteeseen, taideteollisuusala

Lataa  Kuuntele 

TRE:6316/01.02.01/2020

Päätöspäivämäärä

27.1.2021

Päätöksen tekijä

Koulutusjohtaja, Kalevan kampus

Valmistelijan yhteystiedot

koulutuspäällikkö Merja Sarvala, p. 040 806 4102, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

koulutusjohtaja Regina Blom, p. 040 806 2092, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Lempäälän toimipisteen taideteollisuusalan tuntiopettajan määräaikainen tehtävä on ollut jukisesti haettavana 27.10.-13.11.2020 (hakukoodi TRE-01-1692-20). Ilmoituskanavat olivat tampere.fi, mol.fi, kuntarekry.fi, Twitter, Facebook ja LinkedIn.

Tuntiopettajan tehtävänä on taideteollisuusalan perustutkinnon sisustusalan osaamisalan ammatillisten tutkinnonosien laaja-alainen ja työelämälähtöinen opetustyö, työelämässä oppimisen ohjaus ja näyttöjen arviointi, yksilöllisten opintopolkujen rakentaminen sekä OMA-opettajana toimiminen. Opetusta voi olla myös muilla Lempäälässä opetettavilla perustutkintoaloilla.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Kelpoisuus pitää saavuttaa ennen hakuajan päättymistä.

Tehtävä edellyttää valmiutta liikkua Tredun toimipisteiden välillä ja työelämän oppimisympäristöissä sekä työskentelyä vaihtuvissa opetus- ja ohjaustiimeissä ja erilaisissa verkostoissa. Tehtävässä edellytetään aiempaa ammatillista opettajakokemusta, ajan tasalla olevaa käytännön ammattitaitoa opetettavista tutkinnonosista, 3D-suunnittelu- ja pintamallinnusohjelmien osaamista sekä monipuolisia pedagogisia ja digitaalisia taitoja.

Eduksi katsotaan Pirkanmaan alueen laaja-alainen työelämätuntemus sekä palvelumuotoilun, visuaalisen myyntityön ja markkinointiviestinnän osaaminen.

Tehtävää haki määräajassa kuusi (6) hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita oli kolme (3). Haastatteluun kutsuttiin kaksi (2) hakijaa. Haastattelut pidettiin 18.11.2020.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään esitetään valittavaksi *********. 

********* ei tarvitse esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta, koska virkasuhde on katkeamaton.

Tampereen kaupungin hallintosäännön 53 § nojalla terveydentilaa koskevaa selvitystä ei vaadita.

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet- sivuilla.

Koulutusjohtajan päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 23.10.2020 § 128 (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus - henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.11.2020 alkaen).

Laki kunnallisesta viranhaltijasta 2 luku 7 ja 8 §.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

********* otetaan määräaikaiseen tuntiopettajan tehtävään ajalle 1.2.-31.5.2021 Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Lempäälän toimipisteeseen taideteollisuusalalle (sisustusala).

Koeaikaa ei ole.

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Lempäälän toimipiste, toimintoalue 502.

Määräaikaisuuden perusteena on muu sijaisuus, opintovapaa (SAP 38).

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

koulutusjohtaja Regina Blom