§ 21 Määräaikaisen opinto-ohjaajan (uraohjaaja IH Tampere) ottaminen Tampereen ammattiopisto Treduun

Lataa  Kuuntele 

TRE:7712/01.02.01/2020

Päätöspäivämäärä

28.1.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Asiakkuusjohtaja, Pirjo Järvinen, puh. 050 5555 526, pirjo.a.jarvinen@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen, puh. 044 423 5473, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopiston opinto-ohjaajan (uraohjaaja) virkasuhteinen tehtävä on ollut julkisesti haettavana 19.12.2020 - 04.1.2021. Hakukoodi TRE-01-2226-20.

Ilmoituskanavat olivat Tampereen kaupungin sähköinen ilmoitustaulu tampere.fi, mol.fi, kuntarekry.fi ja TampereRekryn Facebook.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 15 mukaan. Lisäksi kelpoisuusvaatimuksena oli ammatillisen opinto-ohjaajan kelpoisuus. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa B ajokorttia.

Eduksi luetaan kokemus vieraskielisten osaamisen tunnistamisesta sekä opinto-/uraohjauksesta sekä opiskeluvalmiuksien ja –taitojen kartoittamisesta, vahvat digitaidot opinto- ja uraohjaukseen liittyen, kehittämisosaaminen sekä kokemus heikon suomen kielen taidon omaavien asiakkaiden ohjauksesta ja heidän koulutuspolkujensa tuntemus.

Valinta on ehdollinen. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Tehtävää haki hakuaikana neljätoista (14) hakijaa, joista kelpoisia oli viisi (5).

Tehtävään haastatteluun kutsuttiin 4 opinto- ja uraohjauksessa ansioituneinta hakijaa, joista 1 perui haastattelun. Haastattelijoina toimi kehittämispäälliköt Anne Erkinheimo-Kyllönen sekä Kaisa Luhtala.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan FM Katarzyna Pieskä. Pieskällä on tehtävän edellyttämä koulutus ja työkokemus.

Lain kunnallisesta viranhaltijasta 7 § nojalla terveyden tilaa koskevaa selvitystä ei vaadita koska palvelussuhde on määräaikainen.

Laki kunnallisesta viranhaltijasta 2 luku 3, 7 ja 8 §

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §

Päätös

FM Katarzyna Pieskä otetaan opinto-ohjaajaksi (uraohjaaja) Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Asiakkuudet ja kumppanuudet, IH Tampere, Hepolamminkadun toimipisteeseen ajalle 1.2. - 31.12.2021.

Määräaikaisuuden perusteena on työn luonne SAP 20.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Tredu Hervanta, Hepolamminkatu Tampere, 

Palvelussuhteen alkaessa tuntimäärän ja palkan perusteena on OVTES, osio C, 6 § peruspalkka ilman palveluvuosien vaikutusta. Palkka määritetään hinnoittelutunnuksen 4 00 03 00 3 ja 4 00 03 00 4 mukaan.

Palkkakustannukset katetaan Tulevaisuusinvestointirahoituksesta 2021.

Kokoaikaisen opinto-ohjaajan vuosityöaika on 1500 tuntia vuodessa.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikostaustaote uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Valittu on merkitty Tampereen kaupungin henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.tampere.fi/tietosuojaselosteet.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Johtaja, ammatillinen koulutus