§ 27 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen perheneuvolassa

Lataa  Kuuntele 

TRE:6412/01.02.01/2020

Päätöspäivämäärä

22.1.2021

Päätöksen tekijä

Z/Palvelujohtaja, lasten, nuorten ja perheiden palvelut

Valmistelijan yhteystiedot

Perheneuvolan johtaja Ulla-Riitta Mutikainen, puh. 040 800 4666, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johdon assistentti Kristiina Järviluoma, puh. 040 639 7871, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Sosiaalityöntekijän virat (2) on julistettu haettavaksi Tampereen kaupungin internet-sivuilla Tampere.fi, Työ- ja elinkeinotoimiston internet-sivuilla Mol.fi, Kuntarekryssä, Facebookissa, Twitterissä ja Linkedln:ssä. Hakuaika oli 1.12. - 18.12.2020. 

Virkoja haki määräajassa 21 henkilöä. Hakijoista 16 täytti kelpoisuusvaatimukset. 

Kun otetaan huomioon koulutuksen ja kokemukseen liittyvien asioiden lisäksi haastattelussa saatu vaikutelma, hakijoista YTM (sosiaalityö) ********* on tehtävään soveltuvin. 

Henkilö on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla. 

Laki kunnallisesta viranhaltijasta 2 luku, 7 § (terveydentilaa koskeva selvitys) ja 8 § (koeaika)

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 § (työnantajan velvollisuus pyytää rikosrekisteriote nähtäväksi)

Palvelujohtajan päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 31.12.2020 § 81 toimintasäännön liitteen delegointimatriisiin.

Päätös

Yhteiskuntatieteiden maisteri ja sosiaalityöntekijä ********* otetaan sosiaalityöntekijän virkaan kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Viranhoitopaikka palvelussuhteen alkaessa: Perheneuvola

Valinta on ehdollinen. Valitun tulee 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan toimittaa hyväksyttävä lausunto terveydentilan tarkastuksesta ja esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi. 

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Palvelujohtaja Maria Päivänen