§ 19 Pirkanmaan Voimia Oy:n tuottamia ateria- ja puhtauspalveluja koskevan sopimuksen muuttaminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:66/00.01.06/2019

Päätöspäivämäärä

17.2.2021

Päätöksen tekijä

Konsernijohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Hankintapäällikkö Tanja Welin, puh. 040 128 6644, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johdon assistentti Mia Helin, puh. 040 570 4065, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Strategiajohtaja Reija Linnamaa:

Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan Voimia Oy:n välinen ateria- ja puhtauspalveluita koskeva palvelu- ja kumppanuussopimus hyväksyttiin 11.2.2019 § 32. Sopimusta on täydennetty konsernijohtajan päätöksellä 19.12.2019 § 172.

Sopimuksen kohdissa 8 ja 9 on sovittu laadun seurannasta, sopimusseurannasta ja kaupungin ja Pirkanmaan Voimia Oy:n välisestä yhteistyöstä. Yhteistyötä on myös kuvattu sopimuksen liitteessä 2: Voimia Oy:n kumppanuusmalli. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen yhteistyön muotoja on kehitetty ja eri asioiden, kuten strateginen kehittäminen ja tavoitteet, palvelutarpeet ja hinnoitteluun liittyvät asiat, käsittelylle on etsitty parhaita tapoja ja foorumeja. Yhteistyön käytännöt on syytä päivittää myös sopimukseen päätöksen liitteiden mukaisesti.

Edellä mainittujen muutosten lisäksi sopimukseen on päivitetty Pirkanmaan Voimia Oy:n ja kaupungin asiakasyksiköiden yhteyshenkilöt.  

Liitteenä 1 olevaa luetteloa palvelukuvauksista on täydennetty. Vuoden 2021 hinnastot (liitteet 5 a-b) on neuvoteltu sopimuksen kohdan 10 mukaisesti Pirkanmaan Voimia Oy:n ja asiakasyksiköiden kesken. Liitteisiin 3, 4 ja 6-8 ei ole tehty muutoksia.

Päätöksen liitteenä on edellä mainituilla muutoksilla päivitetty sopimus sekä liitteet 1-2, joihin on tehty muutoksia. Muutettua sopimusta sovelletaan 1.1.2021 alkaen.

Kaupungin hallintosäännön 36 §:n 26 kohdan mukaan konsernijohtaja päättää yhteishankittaviin tuotteisiin ja palveluihin liittyvistä sopimuksista. Ateria- ja puhtauspalvelut ovat yhteishankittavia palveluita.

Päätös

Liitteenä oleva Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan Voimia Oy:n välinen muutettu ateria- ja puhtauspalveluja koskeva palvelu- ja kumppanuussopimus hyväksytään.

Allekirjoitus

Konsernijohtaja Juha Yli-Rajala