§ 1 Kauluspaitojen hankinta Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitokselta

Lataa  Kuuntele 

TRE:1788/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

5.3.2021

Päätöksen tekijä

Liikennejohtaja, Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitos

Lisätietoja päätöksestä

Liikennejohtaja Ilkka Ala-Maakala, etunimi.sukunimi@tampere.fi, 050 5909309

Päätöksen perustelut

Liikennejohtaja Ilkka Ala-Maakala:

Tampereen Seudun Joukkoliikenne edellyttää Tampereen Kaupunkiliikenteen tuotantosopimuksessa, että linja-autonkuljettajat työssään käyttävät siistiä ja asiallista linja-autonkuljettajan työasua. Tämä työasu on työnantajan tarjottava työntekijöilleen.

TKL:llä linja-autonkuljettajien työasujen kehityksestä ja hankinnasta vastaa liikennejohtaja Ilkka Ala-Maakala. TKL:n työasut ovat yrityksen omaisuutta ja niiden varastoa täydennetään tarpeen mukaan ajoittain.

Paitavaraston kauluspaitojen useat koot ovat loppuneet ja täydennystarve on siten välttämätön. Sen vuoksi päätimme hankkia pienen erän kauluspaitoja kevyemmällä rajoitetulla pienhankintojen kilpailutusmenetelmällä.

Tarjouspyyntö lähetettiin sähköpostitse 16.02.2021 työvaatteita tarjoaville yrityksille Topper Uniform, Image Wear Oy, ja Tmi Talla Stenbäck.

Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitos on arvioinut ja todennut ko. tarjouspyyntöihin valitut toimittajat luotettaviksi ja toimituskykyisiksi suorittamaan kyseinen hankinta. Tarjousta pyydettiin miesten ja naisten lyhyt- ja pitkähihaisista kauluspaidoista. Lisäksi paitojen oli oltava väriltään vaaleansiniset ja bodeeraus-teksti vasemmalla rintataskun kohdalla. Kappalemäärä oli yhteensä 146 kpl.

Yrityksistä Topper Uniform ja Image Wear Oy vastasivat tarjouksella ja Tmi Talla Stenbäck vetäytyi. Vertailu tehtiin tarjouspyynnön mukaisesti valitsemalla kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous.

Image Wear Oy:n tarjous oli edullisin tarjous hinnan perusteella brodeerauksen kanssa. 

Kaikki tämän hankinnan asiakirjat säilytetään Tampereen kaupungin sähköisessä arkistossa.

Kyseessä on julkista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016) kansalliset kynnysarvot alittava hankinta eli Tampereen kaupungin pienhankinta. Hankintamenettely on rajoitettu menettely pienhankinnoissa.

Päätösehdotus perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksen teon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän jälkeen päätöksen tiedoksisaannista edellytyksellä, että hankintapäätös on saanut lainvoiman. 

Päätös

Päätän, että kauluspaidat hankitaan Image Wear Oy:lta esityksen mukaisesti. Hankinnan kokonaishinta on 3 884,60 euroa ALV 0%. Hankinnasta ei tehdä tämän päätöksen lisäksi erillistä hankintasopimusta. Tilaus voidaan tehdä kun hankintapäätös on lainvoimainen. 

Allekirjoitus

Liikennejohtaja Ilkka Ala-Maakala