§ 38 Opinto-ohjaajan ottaminen Tredun Hervannan kampukseen 8.3.2021 alkaen

Lataa  Kuuntele 

TRE:7412/01.02.01/2020

Päätöspäivämäärä

17.2.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Jari Rauhala, puh. 040 506 9170, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen, puh.044 423 5473, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampuksen virkasuhteinen opinto-ohjaajan tehtävä on ollut julkisesti haettavana 14.12.-31.12.2020.

Hakukoodi TRE-01-1971-20Ilmoituskanavat olivat Mol.fi, Kuntarekry, Tampere.fi, LinkedIn, Facebook ja Twitter.

Opinto-ohjaajan tehtävänä on huolehtia siitä, että opiskelijat saavat ohjaus- ja opetussuunnitelman sekä HOKS:n mukaista opiskelijalähtöistä opinto-ohjausta, lisäksi tehtävänä on hakeutumiseen liittyvä henkilökohtainen ohjaus (jatkuva haku, yhteishaku). Opinto-ohjaaja on ohjauksen asiantuntija tutkintoaloilla, nivelvaiheissa ja sidosryhmissä.
Tehtävä sisältää myös ohjaus- ja tukipalvelujen suunnittelua, toteuttamista (asiakastyössä, sidosryhmä- ja verkostotyössä), arviointia ja kehittämistä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 15 mukaan.

Tehtävässä edellytetään valmiutta työskennellä eri toimipisteissä. Eduksi katsotaan kehittävä ja vastuullinen työote, hyvät vuorovaikutus ja -yhteistyötaidot, kokemus eri-ikäisten opiskelijoiden opinto-ohjauksesta ammatillisessa koulutuksessa sekä maahanmuuttajien ohjauksesta ja monipuolinen työkokemus. Eduksi katsotaan myös hyvät valmiudet käyttää erilaisia sähköisiä järjestelmiä (Office-ohjelmat ja Wilma) sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote ja Työterveyshuollon lausunto terveydentilasta.

Tehtävää haki hakuaikana kuusitoista (16) hakijaa, joista kelpoisuusvaatimukset täyttäviä hakijoita yksitoista (11). 

Haastatteluihin kutsuttiin kahdeksan (8) hakijaa.
Haastattelut pidettiin 12.1., 15.1. ja 22.1.2021.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan YTM *********.

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 23.10.2020 § 128 (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus - henkilöstöhallinnon delegoinnit).

Laki kunnallisesta viranhaltijasta 2 luku 7 ja 8 §

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3§

 

 

Päätös

YTM ********* otetaan 8.3.2021 alkaen opinto-ohjaajan virkasuhteeseen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampukseen.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Tredun Hepolamminkadun toimipiste, toimintoalue 508.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikostaustaote uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lausunto terveydentilan tarkastuksesta, jossa hänet on todettu terveytensä puolesta tehtävään sopivaksi uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Varasijalle valitaan KM, BBA *********.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Johtaja, Outi Kallioinen