§ 69 Opintoasiainjohtajan viran täyttäminen Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa

Lataa  Kuuntele 

TRE:6428/01.02.01/2020

Päätöspäivämäärä

12.3.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Hallintopalvelujohtaja Kristiina Karppi, puh. 040 865 2520, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen, puh. 044 423 5473, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Elinvoima- ja osaamislautakunta on 9.12.2020 § 133 perustanut opintoasiainjohtajan viran. Opintoasiainjohtaja johtaa opiskelijapalvelujen kokonaisuuden toimintaa vastaten toimintaprosessien johtamisesta, toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja laadusta ammatillisen oppimisen palveluissa sekä toimii vastuualueensa palvelukokonaisuuksien henkilöstön esimiehenä. Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen joko ammatillisen opettajan, yhteisten aineiden opettajan tai opinto-ohjaajan kelpoisuus. Lisäksi opintoasiainjohtajalla tulee olla laaja-alaista ja ajantasaista ammatillisen koulutuksen tuntemusta, kokemusta opiskelijapalvelujen sekä opiskelijoiden tukipalvelujen koordinoinnista sekä johtamis- ja esimieskokemusta.

Opintoasiainjohtajan virka oli haettavana 28.1.-11.2.2021 välisen ajan Kuntarekryssä ja Tampereen kaupungin internetsivuilla. Tehtävää haki määräajassa seitsemäntoista (17) henkilöä, joista kaikki seitsemäntoista (17) täyttivät kelpoisuusehdot. Haastatteluun kutsuttiin kuusi (6) henkilöä, joista kolme (3) lähetettiin soveltuvuusarviointiin. Kun otetaan huomioon koulutukseen ja kokemukseen liittyvien asioiden lisäksi haastattelussa saatu vaikutelma ja laadittu arvio soveltuvuudesta tehtävään, hakijoista YTM Merja Sarvala on tehtävään soveltuvin.

Opintoasiainjohtajaksi valittavan henkilön ei tarvitse toimittaa lausuntoa terveydentilastaan, koska palvelussuhde Tampereen seudun ammattiopistossa jatkuu keskeytyksettä.

Johtajan päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 4.9.2019 § 104 (toimintasääntö: Ammatillinen koulutus - henkilöstöasiat)

Päätös

YTM Merja Sarvala otetaan opintoasiainjohtajan virkaan 1.5.2021 alkaen Tampereen seudun ammattiopisto Treduun.

Valittu on merkitty Tampereen kaupungin henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.tampere.fi/tietosuojaselosteet.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Johtaja, ammatillinen koulutus