§ 50 Päätoimisen tuntiopettajan ottaminen Tredun Hervannan kampukseen 2.8.2021 alkaen

Lataa  Kuuntele 

TRE:794/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

25.2.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Vesa Helminen, puh. 050 587 0121,etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen puh. 044 423 5473, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampuksen virkasuhteisen tuntiopettajan (sähkö- ja automaatioalaala) tehtävä on ollut julkisesti haettavana 1.2. - 15.2.2021

Hakukoodi TRE-01-185-21. Ilmoituskanavat olivat Tampere.fi, KuntaRekry.fi, Twitter, mol.fi ja Oikotie.fi. 

Tehtävä on sähkö- ja automaatioalan tuntiopettajajuus Tredun Hervannan kampuksessa. Työ tehdään Tampereen seudun ammattiopiston toimipisteissä Hepolamminkadulla, Nokialla tai Kangasalla. 
Sähkö- ja automaatioalan opettajan tehtäviin kuuluu ammatillisten aineiden opetus sekä lähi- että verkko-opetuksena, opintojen suunnittelu yhdessä opiskelijan ja sidosryhmien kanssa, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus sekä näyttöjen suunnittelu, ohjaus ja arviointi. Työhön sisältyy myös yhteydenpitoa pirkanmaalaisten alan yritysten kanssa. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan.
Tehtävässä edellytetään vankkaa sähköasennusalan työkokemusta ja osaamista joko kiinteistöjen sähköasennuksista, teollisuuden sähköasennuksista tai rakennusautomaatio- ja turvajärjestelmien asennuksesta. Tehtävän hoitamiseen tarvitaan B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön työtehtävissä. Tehtävässä eduksi katsotaan lisäksi valmius myös matemaattisten aineiden opetukseen, yrittäjäkokemus sähköurakoinnista sekä hyvät vuorovaikutus- ja tietotekniset taidot.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Tehtävää haki hakuaikana kuusi (6) hakijaa, joista kelpoisia hakijoita oli kaksi (2) hakijaa. 

Haastatteluihin kutsuttiin kolme (3) hakijaa. Haastattelut pidettiin 17.2.2021 ja 18.2.2021. 

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan insinööri (AMK) *********. Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 23.10.2020 § 128 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus - henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.11.2020 alkaen.)

Laki kunnallisesta viranhaltijasta 2 luku 7 ja 8 §.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

Insinööri (AMK) ********* otetaan päätoimiseen tuntiopettajan (sähkö-ja automaatioala) virkasuhteeseen 2.8.2021 alkaen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampukseen.

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Hepolamminkadun toimipiste, toimintoalue 508.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikostaustaote uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi. 

Valinta on ehdollinen.Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lausunto terveydentilan tarkastuksesta, jossa hänet on todettu terveytensä puolesta tehtävään sopivaksi uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Varasijalle valitaan DI *********.


 

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Johtaja Outi Kallioinen