§ 33 Liikenteenohjauslaitteiden asettaminen koulujen pihalle (Hatanpään koulu, Hatanpään lukio, Kanjonin koulu, Kissanmaan koulu, Nekalan koulu, Pohjois-Hervannan koulu, Tesoman koulu, Koivistonkylän koulu ja Lielahden koulu)

Lataa  Kuuntele 

TRE:870/08.01.02/2021

Päätöspäivämäärä

19.3.2021

Päätöksen tekijä

Suunnittelupäällikkö, Kaupunkiympäristön palvelualue, liikennejärjestelmän suunnittelu

Valmistelijan yhteystiedot

Erikoissuunnittelija Tuula Somppi, puh. 040 800 7579, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Suunnittelupäällikkö Ari Vandell, puh. 040 564 4518, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupungin henkilökunnan pysäköinti on muuttunut maksulliseksi vuosien 2018-2019 aikana niin koulujen, sairaaloiden kuin virastojenkin pihoilla. Hatanpään koulun, Hatanpään lukion, Kanjonin koulun, Kissanmaan koulun, Nekalan koulun, Pohjois-Hervannan koulun, Tesoman koulun, Koivistonkylän koulun ja Lielahden koulun pihoilla pysäköinti on sallittua vain luvilla O tai O2 koulun pihasta riippuen. 

Nykyiset pysäköintijärjestelyt päivitetään vastaamaan uusia järjestelyjä merkiten pysäköintialueille selvästi paikat, joissa voi pysäköidä vain maksullisella pysäköintitunnuksella tai kiekkorajoituksella. Mopoille, moottoripyörille ja mopoautoille varatut paikat eivät vaadi erityisiä lupia, mutta niitä kaikkia paikkoja ei välttämättä ole tarjolla joka koulun pihalla.

Em. koulujen pihapysäköinnit toteutetaan suunnitelmien 1/21341/1-9 mukaisesti.

 

 

 

Päätös

Hatanpään koulun, Hatanpään lukion, Kanjonin koulun, Kissanmaan koulun, Nekalan koulun, Pohjois-Hervannan koulun, Tesoman koulun, Koivistonkylän koulun ja Lielahden koulun pihojen pysäköintijärjestelyt toteutetaan suunnitelmien 1/21341/1-9 mukaisesti.

Päätöstä on noudatettava muutoksenhausta huolimatta, jollei valitusviranomainen toisin määrää (TLL 193 § 2 mom.).

 

Allekirjoitus

Suunnittelupäällikkö Ari Vandell