§ 64 Asiakaskokemuksen mallintamista koskevan asiantuntijatyön hankinta

Lataa  Kuuntele 

TRE:2158/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

18.3.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, elinvoiman palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Kehittämispäällikkö Sanni Pöntinen, p. 050 433 8568, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Suunnittelija Tiia Joki, puh. 040 576 8684, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

 

Hankinnan tavoitteena on rakentaa eheä sekä strategista että operatiivista johtamista tukeva asiakaskokemuksen tiedolla johtamisen -malli, mittarit ja prosessi, joiden avulla toiminnan vaikuttavuuden mittaaminen on tulevaisuudessa mahdollista.

Hankittava palvelu ja toteutussuunnitelma:

1)    Evaluointi ja mallintaminen

Selvitetään yhdessä osallistavasti tiedon tarpeet, katvealueet ja päällekkäisyydet tausta-aineiston pohjalta.

2)    Asiakaskokemuksen tiedolla johtamisen malli ja mittarit

Rakennetaan asiakaskokemuksen tiedolla johtamisen arkkitehtuuri, jossa kirkastetaan toimenpiteet, joita tuloksiin ja tavoitteisiin pääsemiseksi tarvitaan. Yritysten ja osaajaverkoston toimijoiden toiminta tavoitteellistetaan ja määritellään niille konkreettiset mittarit – mikä tieto osoittaa parhaalla mahdollisella tavalla strategisten tavoitteiden toteutumista ja toisaalta mikä tieto selittää, että tavoitteet ovat toteutumassa. Esimerkiksi työpaikkojen määrä, teknologia, innovaatiot, investoinnit jne.

3)    Kuukausittainen kysely ja koontiraportti

Mallintamisen pohjalta suunnitellaan ja toteutetaan kuukausittainen kysely yrityksille. Tuloksia voi seurata raportointijärjestelmässä reaaliaikaisesti.

 

Innolink Group Oy:ltä saatu tarjous vastaa asetettuja vaatimuksia. Kyseessä on EU-kynnysarvon ja kansallisen kynnysarvon alittavan palvelun hankinta eli ns. pienhankinta. Hankinnan hinta ei ylitä kansallisen hankintalainsäädännön kilpailutusrajaa. Konsultointityön erityisen luonteen johdosta kilpailutuksen ei katsota olevan tässä tilanteessa tarkoituksenmukaista.

Edellä mainitun perusteella asiantuntijatyö esitetään hankittavaksi Innolink Group Oy:ltä (Y-tunnus 1044664-7). Hankinnan arvo on enintään 17 540 euroa (alv 0 %).

Päätösesitys perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksenteon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen (laki viranomaisen toiminnan julkisuudesta 621/1999). Asiakirjoja säilytetään Tampereen kaupungin sähköisessä arkistossa. 

 

Päätös

 

Asiakaskokemuksen mallintamista koskeva asiantuntijatyö hankitaan Innolink Group Oy:ltä.

Hankinnan arvonlisäveroton arvo on yhteensä enintään 17 540 € (alv 0 %). Kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 113420, elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen esikunta.

Hankinnasta tehdään hankintasopimus. Hankintapäätös on kaupunkia sitova vasta, kun hankintasopimus on allekirjoitettu. Muussa tilanteessa tilaus voidaan tehdä, kun hankintapäätös on lainvoimainen.

 

Allekirjoitus

Johtaja Teppo Rantanen