§ 13 Vertaansa vailla - Verkostot johtamisen tukena -projektin yhteistyösopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:6926/02.04.01/2020

Päätöspäivämäärä

22.2.2021

Päätöksen tekijä

Kehitysjohtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Projektipäällikkö Tiina Huovila, p. 040 653 9315, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kehitysjohtaja Tuula Hoivala, p. 050 329 5711, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Kehitysjohtaja on päättänyt 1.2.2021 (§4), että Tampereen seudun ammattiopistossa toteutetaan rahoituspäätöksen 12/2110/2020 (13.11.2020) mukainen Vertaansa vailla - Verkostot johtamisen tukena -projekti ajalla 1.2.2021 - 30.6.2022. Projektia hallinnoi Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia ja hankkeen osatoteuttajina toimivat Hyria koulutus, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Luksia Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda, Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä, Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu, Tampereen kaupunki / Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Vaasan kaupunki / Vamia, Ykesakademin i Österbotten, Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Redu, Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä Kpedu, Stadin ammattiopisto, Vantaan ammattiopisto Varia sekä Turun Ammatti-Instituutti.

Projektikoordinaattori Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia on laatinut esityksen yhteistyösopimuksesta koordinaattorin ja osatoteuttajien välillä. Sopimuksen tarkoituksena on määritellä sopijapuolten oikeudet ja velvollisuudet kyseessä olevassa hankkeessa ja sen toteutuksessa.

Sopimusesityksen mukaan osapuolet sitoutuvat tekemään yhteistyötä sekä täyttämään tämän sopimuksen ja sen liitteiden velvoitteet. Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia vastaa hankkeen toteutuksen johtamisesta, organisoinnista ja hallinnoinnista sekä raportoinnista Opetushallitukselle rahoituspäätöksen mukaisesti. Kukin kumppani vastaa omalta osaltaan toiminnan hankesuunnitelman mukaisesta toteutuksesta sekä rahoittajan edellyttämästä raportoinnista määräajassa hankkeen koordinaattorille. Kukin osapuoli vastaa yksin omista kustannuksistaan ja vastaa budjettinsa toteutumisesta. Osatoteuttajan vastuulla on antaa valtionapuviranomaiselle oikeat ja riittävät tiedot valtionavustuksen käytön valvonnan suorittamiseksi. 

Sopimus voidaan purkaa yksittäisen sopijaosapuolen osalta, jos sopijaosapuoli syyllistyy olennaiseen sopimusrikkomukseen. Kaikki lisäykset ja muutokset tähän sopimukseen on tehtävä kirjallisesti, ja ne tulevat kaikkia osapuolia sitoviksi, kun kukin osapuoli on ne allekirjoituksellaan vahvistanut.

Sopimus tulee voimaan, kun osapuolet ovat allekirjoittaneet sen. Voimaan­tulo­päivä on myöhäisin allekirjoituspäivä. Sopimuksen mukaiset velvoitteet sitovat kuitenkin osa­puolia takautuvasti Opetushallituksen rahoituspäätöksessä mainitusta hankkeen aloittamispäivästä alkaen. Sopimus on voimassa Opetushallituksen rahoituspäätöksessä mainittuun päivämäärään saakka, lukuun ottamatta sellaisia sopimusehtoja, joiden oikeusvaikutusten on tarkoitettu säilyvän voimassa tämän sopimuksen päättymisestä huolimatta.

Kehitysjohtajan päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 23.10.2020 §128 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.11.2020 alkaen).

Päätös

Tampereen kaupungin / Tampereen seudun ammattiopisto Tredun, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian, Hyria koulutuksen, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Luksia Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keudan, Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymän, Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedun, Vaasan kaupunki / Vamian, Ykesakademin i Österbottenin, Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Redun, Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä Kpedun, Stadin ammattiopiston, Vantaan ammattiopisto Varian sekä Turun Ammatti-Instituutin välinen Vertaansa vailla -projektin yhteistyösopimus hyväksytään esityksen mukaisesti.

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Allekirjoitus

Kehitysjohtaja Tuula Hoivala