§ 27 Valaistus osana kaupunkikehittämistä –strategisen suunnittelun tilaaminen Nodeon Oy:ltä

Lataa  Kuuntele 

TRE:1672/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

5.3.2021

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Hankekehityspäällikkö Markus Joonas ja talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hankejohtaja Tero Tenhunen, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen keskusta-alueen kehittämistä ympärivuotiseksi ja elinvoimaiseksi alueeksi toteutetaan laaja-alaisesti kaikkien yksiköiden ja muiden sidosryhmien kesken. Valaistus on yksi keinoista lisätä keskusta-alueen ja Tampereen kaupungin vetovoimaa. Suhdetoiminta ja markkinointiyksikkö on kutsunut laajan ryhmän kehittämään ja keskustelemaan valaistuksen mahdollisuudesta osana pimeän ajan kehittämistä. Kehitysohjelmien budjetista toteutettavat Tampereen Valoviikot ovat osa tätä kokonaisuutta. Kehittämisen tueksi tilataan valaistussuunnittelun ammattilaisen näkemyksiä mahdollisuuksista keskustan kehittämiseen valaistuksen keinoin. Työstä on saatu 9.2.2021 päivätty tarjous voimassa olevan "Yleisten alueiden valaistus- ja sähkötekniikan asiantuntijapalvelut" (TRE:5856/02.07.01/2019) puitesopimuksen ehtojen mukaisesti Nodeon Finland Oy:ltä enimmäishintaan aikapalkkiolla henkilöryhmittäin 30 000,00 euroa (alv0%). Tarjous on hyväksyttävissä.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätöksellä toimivalta kehitysohjelmien hankintapäätösten tekemiseen on siirretty kehitysohjelmien hankejohtajalle tai talous- ja hankintavastaavalle.

 

 

Päätös

Strategista valaistussuunnittelua tilataan aikapalkkiolla enintään 30 000,00 euroa (alv 0%) Nodeon Finland Oy:ltä. Kustannukset maksetaan Viiden tähden keskusta - kehitysohjelman projektilta K1540_01798311. Tämä hankintapäätös on Tampereen kaupunkia sitova vasta, kun työtä koskeva tilaus on tehty. Yhteyshenkilönä hankkeessa toimii hankekehityspäällikkö Markus Joonas.

Allekirjoitus

Hankejohtaja Tero Tenhunen