§ 29 Sure-ratkaisun viimeistelytyön tilaaminen Kaleidoscopelta

Lataa  Kuuntele 

TRE:1815/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

10.3.2021

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Projektipäällikkö Anniina Autero (puh. +358 (44) 431 4194) ja talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta (puh. +358 (50) 564 6637), etunimi.sukunimi@tampere.fi  

Lisätietoja päätöksestä

 Hankejohtaja Tero Tenhunen, +358 (50) 540 2860, etunimi.sukunimi@tampere.fi  

Päätöksen perustelut

Smart Urban Security and Event Resilience - projekti toteutetaan Tampereen kaupungin elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueella. Projektin toteuttamisaika on 1.9.2019 –31.8.2022. Rahoitus on käytettävissä 31.8.2022 asti. Projektille on myönnetty rahoitus Euroopan komission alaisesta Urban Innovative Actions - ohjelmasta. Rahoittajaviranomaisena toimii Region Hauts- de- France.

Hankkeessa rakennetaan älykkään turvallisuuden ratkaisua, jota skaalataan siirrettäväksi muihin eurooppalaisiin kaupunkeihin. Tämä on Sure-hankkeen hyväksytyssä projektisuunnitelmassa hyväksytty kokonaisuus työpaketissa seitsemän Scaling-up the solution and regional ecosystem activation. Sure-ratkaisun viimeistelytyö skaalauspaketissa muodostuu seuraavista vaiheista: Sure-ratkaisun viimeistely siirrettäväksi kokonaisuudeksi (sis. tilannekuvajärjestelmä, simulointijärjestelmä, tietopankki, harjoitteet ja ohjausjärjestelmä hyvin paketoituna kokonaisuutena), ratkaisun ja käyttäjäympäristön yhteensopivuuden varmistaminen sekä käyttäjiä vastaavien käyttökohteiden tunnistaminen ja sanoittaminen niin, että pääviestit kohdentuvat oikein. Työskentelyllä varmistetaan hankkeen tulosten jatkuvuus skaalausmallin käyttöönoton muodossa.   

Kaleidoscope Helsinki Oy on työskennellyt erityisesti tapahtumaturvallisuuden kansainvälisessä palveluympäristössä ja heidän ympäristönsä kattaa eurooppalaiset kaupungit, joita muilta palveluntuottajilta ei vielä ole saatavilla. 

Kaleidoscope Helsinki Oy on pyynnöstä tarjoutunut työhön 15 000 euron (alv0%) kokonaishintaan. Tarjous on hyväksyttävissä.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätöksellä toimivalta kehitysohjelmien hankintapäätösten tekemiseen on siirretty kehitysohjelmien hankejohtajalle tai talous- ja hankintavastaavalle.

 

Päätös

Kaleidoscope Helsinki Oy:ltä (2545447-1) tilataan Sure-ratkaisun viimeistelytyö Sure-hankkeeseen enimmäishintaan 15 000 euroa +alv. Kustannukset suoritetaan projektilta E1540_ 19_ 4. Hankintapäätös on Tampereen kaupunkia sitova vasta, kun työtä koskeva tilaus on tehty. Kehitysohjelmat yksikössä työn vastuuhenkilönä toimii projektipäällikkö Anniina Autero.

 

Allekirjoitus

Hankejohtaja Tero Tenhunen