§ 16 Työpajat 2023 -projektin Ylöjärven yritysyhteistyön aiesopimusten hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:1213/02.04.01/2021

Päätöspäivämäärä

10.3.2021

Päätöksen tekijä

Kehitysjohtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Kehittämispäällikkö Kaisa Luhtala,  p. 050 562 2216, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kehitysjohtaja Tuula Hoivala, p. 050 329 5711, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki / Tampereen seudun ammattiopisto Tredu hakee Keski-Suomen ELY-keskuksesta ESR-rahoitusta Työpajat 2023 -projektille. Rahoitusta haetaan Länsi-Suomen alueen 18.2.2021 päättyvästä hankehausta toimintalinja 4:n, erityistavoiteesta 6.1. Hankehaussa on mukana projektin osatoteuttajina Tampereen ammattikorkeakoulu Oy ja Kangasalan kaupunki. Projektissa on mukana myös yritysyhteistyökumppaneita.

Projektin tavoitteena on yrityslähtöisen työpajatoiminnan kehittäminen ja uudelleen muotoilu. Hankkeessa kehitetään työttömille nuorille polkuja kohti työtä verkostoyhteistyössä kuntien työllisyydenhoidon, elinkeinoelämän sekä Tredun toimipisteen kanssa, Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoaa toiminnan kehittämisen tukea. 

Tredu on laatinut aiesopimusesityksen hankkeen yritysyhteistyökumppaneille: Pirkanmaan Plushuolto Oy:lle sekä Lännen Kiinteistöpalvelu Oy:lle. Aiesopimusesityksen mukaan yritys toimii yhteistyökumppanina Tampereen kaupungin / Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Työpajat 2023 -projektissa. Yritysten tehtävänä projektissa on osallistua Tredun, Ylöjärven kaupungin ja Tampereen ammattikorkeakoulun yhteistyönä luotavien yrityslähtöisten työpajojen kehittämiseen tarjoamalla työllistymistä tukevia aitoja työympäristöjä työpajoihin osallistuville asiakkaille. Osapuolten yhteistyön tarkoituksena on edistää Työpajat 2023 -projektin toteuttamista. Yritysyhteistyökumppanit sitoutuvat tekemään yhteistyötä projektin tiimoilta mikäli projekti saa rahoitusta ja se toteutuu. Yhteistyön tavoista tullaan tarkemmin sopimaan yhdessä yritysten kanssa erikseen hankkeen aikana. Yrityksille ei koidu hankkeesta kustannuksia eikä sille makseta projektista avustusta. 

Kehitysjohtajan päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 17.2.2021 § 31 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.3.2021 alkaen.)

Päätös

Tampereen kaupungin / Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Pirkanmaan Plushuolto Oy:n sekä Lännen Kiinteistöpalvelu Oy:n väliset Työpajat 2023 -projektin yritysyhteistyön aiesopimukset hyväksytään esityksen mukaisesti. 

Sopimukset sitovat Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman. 

Allekirjoitus

Kehitysjohtaja Tuula Hoivala