§ 67 Tapahtumatoiminnan suuntaviivojen päivittämiseen liittyvän palvelumuotoilutyön hankinta

Lataa  Kuuntele 

TRE:2193/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

31.3.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, elinvoiman palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Kilpailukykyjohtaja Anna-Kaisa Heinämäki, puh. 040 639 7701, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Suunnittelija Tiia Joki, puh. 040 576 8684, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupungin tavoitteena on olla Pohjoismaiden vetovoimaisin elämyskaupunki vuoteen 2030 mennessä. Elämyskaupungin yksi keskeinen ulottuvuus on vilkas, ympärivuotinen tapahtumatoiminta. Tampere toimii aktiivisesti vahvistaakseen kaupungin tapahtumatoimintaa ja kehittääkseen tapahtumatoimintaan liittyviä alueita ja palveluita. Kaupungin strategia ja tapahtumatoiminnan suuntaviivat ohjaavat tapahtumien järjestämistä ja tapahtumatoiminnan kehittämistä.

Tapahtumatoiminnan suuntaviivat on dokumentti, joka linjaa Tampereen kaupungin paikallista tapahtumatoimintaa koskevia pitkän aikavälin tavoitteita ja niitä tukevia toimenpiteitä. Dokumentti luo yhteisen perustan eri yksiköiden omille tapahtumatoimintaan liittyville linjauksille ja toimii apuna ja tukena tapahtumatoimintaa koskevien tai sitä sivuavien toimenpiteiden suunnittelulle.

Tapahtumatoiminnan suuntaviivat laadittiin vuosien 2014 ja 2015 aikana ja hyväksyttiin Tampereen kaupunginhallituksen kokouksessa 22.6.2015. Nyt tilattavassa suuntaviivadokumentin päivitystyössä selvitetään mahdolliset muutostarpeet, huomioiden strategiset lähtökohdat, visio, nykytilanteen analyysi ja tavoitteet.

Tarjous päivitykseen liittyvästä palvelumuotoilutyöstä on pyydetty kaupungin palvelumuotoilun asiantuntijapalveluiden puitesopimuskumppani Pentagon Design Oy:ltä. Työn kokonaiskustannus on tarjouksen mukaan 14 450 € (alv 0%). Hankinta maksetaan kustannuspaikalta 154029 tapahtumapalvelut.

Hallintosäännön 37 §:n kohdan 4) mukaan palvelualueen johtaja päättää irtaimen omaisuuden sekä palvelujen hankinnasta palvelu- ja vuosisuunnitelman rajoissa.

Päätös

Tampereen kaupunki hankkii Pentagon Design Oy:ltä (y-tunnus 1049233-6) tapahtumatoiminnan suuntaviivojen päivitykseen liittyvää palvelumuotoilutyötä. Hankinnan kustannukset, 14 450 € (alv 0%) maksetaan kustannuspaikalta 154029 tapahtumapalvelut. Kilpailukykyjohtaja Anna-Kaisa Heinämäki valtuutetaan allekirjoittamaan hankintaa koskeva toimeksiantosopimus, sopimus sitoo kaupunkia vasta, kun päätös on saanut lainvoiman.

Allekirjoitus

Johtaja Teppo Rantanen