§ 79 Tuntiopettajan ottaminen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Kalevan kampukseen, hoitoala

Lataa  Kuuntele 

TRE:1147/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

22.3.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

koulutuspäällikkö Marjo Tommiska, p. 050 320 9466, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen, p. 044 423 5473, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun päätoiminen vakituinen hoitoalan tuntiopettajan virkasuhteinen tehtävä 1.4.2021 alkaen on ollut julkisesti haettavana 11.-25.2.2021 (hakukoodi TRE-01-324-21). Ilmoituskanavat olivat tampere.fi, kuntarekry.fi, mol.fi ja oikotie.fi.

Pääasiallinen toimipiste työsuhteen alussa on Kangasalan toimipiste.

Tuntiopettajan tehtävänä on ensisijaisesti lähihoitajaopiskelijoiden opettaminen sekä hoiva-avustajakoulutuksen vakiinnuttaminen, siinä opettaminen ja sen koulutuksen kehittäminen. Tehtävään sisältyy sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen kehittäminen Kangasalla yhteistyössä mm. TE ja Typa -yhteisöjen kanssa. Tehtävään kuuluu myös tiimivastaavan tehtävät hoidon tiimissä sekä ja Tredu-tasoiset laatuvastaavan tehtävät.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan; soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hoitoalan tutkinto, opettajan pätevyys ja työkokemus hoitotyöstä.

Tehtävässä edellytetään ajantasaista kokemusta lähihoitaja-opiskelijoiden opettamisesta ja lähihoitajan työstä, verkkomateriaalien laatimisesta, tiimivastaavan tehtävistä sekä kokemusta kehittämis- ja projektityöskentelystä.

Eduksi katsotaan paikallisen hoito- ja huolenpitotyön työelämän tuntemus, B-ajokortti ja oman auton käyttö mahdollisuus. Eduksi katsotaan myös innostunut ja positiivinen työote ja määrätietoinen asennoituminen erilaisiin kehittämistehtäviin sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtävää haki määräajassa yhdeksäntoista (19) hakijaa, joista kelpoisuusvaatimukset täyttäviä hakijoita oli kolmetoista (13).

Haastatteluihin kutsuttiin neljä (4) hakijaa. Haastattelut pidettiin 11.3.2021.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään esitetään valittavaksi *********.

********* ei tarvitse esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta, koska virkasuhde on katkeamaton.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lausunto terveydentilan tarkastuksesta, jossa hänet on todettu terveytensä puolesta tehtävään sopivaksi uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet- sivuilla.

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 17.2.2021 § 31 (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus - henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.3.2021 alkaen).

Laki kunnallisesta viranhaltijasta 2 luku 7 ja 8 §.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

********* otetaan 1.4.2021 alkaen tuntiopettajan virkasuhteiseen tehtävään Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Kalevan kampukseen, Kangasalan toimipisteeseen.

Koeaikaa ei ole.

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on: Kangasalan toimipiste, toimintoalue 501.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen