§ 93 Tuntiopettajan ottaminen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Kalevan kampukseen, taideteollisuusala

Lataa  Kuuntele 

TRE:1134/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

6.4.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

koulutuspäällikkö Merja Sarvala, p. 040 806 4102, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen, p. 044 423 5473, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun taideteollisuusalan vakituinen päätoiminen tuntiopettajan tehtävä 1.6.2021 alkaen on ollut julkisesti haettavana 10.-23.2.2021 (hakukoodi TRE-01-280-01). Ilmoituskanavat olivat tampere.fi, mol.fi, kuntarekry.fi, Twitter ja Oikotie.

Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alussa on Lempäälän toimipiste.

Tuntiopettajan tehtävänä on taideteollisuusalan perustutkinnon ammatillisten tutkinnon osien laaja-alainen ja työelämälähtöinen opetustyö, työelämässä oppimisen ohjaus ja näyttöjen arviointi, yksilöllisten opintopolkujen rakentaminen sekä OMA-opettajana toimiminen. Opetettavat osaamisalat ovat sisustusala ja tuotteen valmistuksen osaamisala (sisustus- ja tekstiilituotteiden valmistaminen). Tehtävään kuuluu myös markkinointiviestinnän, palvelumuotoilun ja visuaalisen myyntityön opetus Lempäälän muilla koulutusaloilla.

Tehtävä edellyttää valmiutta liikkua Tredun toimipisteiden välillä ja työelämän oppimisympäristöissä sekä työskentelyä vaihtuvissa opetus- ja ohjaustiimeissä ja erilaisissa verkostoissa. Tehtävässä edellytetään aiempaa ammatillista opettajakokemusta, ajan tasalla olevaa käytännön ammattitaitoa opetettavista tutkinnonosista, 3D-suunnittelu- ja pintamallinnusohjelmien osaamista sekä monipuolisia pedagogisia ja digitaalisia taitoja.

Eduksi katsotaan Pirkanmaan alueen työelämätuntemus sekä työkokemus markkinointiviestinnän, palvelumuotoilun ja visuaalisen myyntityön tehtävistä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Kelpoisuus pitää saavuttaa ennen hakuajan päättymistä.

Tehtävää haki määräajassa neljä (4) hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita oli kolme (3).

Haastatteluun kutsuttiin kaksi (2) hakijaa. Haastattelut pidettiin 24.-25.2.2021.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään esitetään valittavaksi *********.

********* ei tarvitse esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta, koska virkasuhde on katkeamaton. 

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lausunto terveydentilan tarkastuksesta, jossa hänet on todettu terveytensä puolesta tehtävään sopivaksi uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet- sivuilla.

Koulutusjohtajan päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 17.2.2021 § 31 (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus - henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.3.2021 alkaen).

Laki kunnallisesta viranhaltijasta 2 luku 7 ja 8 §.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

********* otetaan 1.6.2021 alkaen tuntiopettajan virkasuhteiseen tehtävään Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Kalevan kampukseen.

Koeaikaa ei ole.

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on: Lempäälän toimipiste, toimintoalue 502.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen