§ 115 Tuntiopettajan ottaminen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Kalevan kampukseen, liiketoiminta

Lataa  Kuuntele 

TRE:2551/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

27.4.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

koulutuspäällikkö Merja Sarvala, p. 040 806 4102, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen, p. 044 423 5473, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun liiketoiminnan tuntiopettajan vakituinen virkasuhteinen tehtävä 1.8.2021 alkaen on ollut julkisesti haettavana 1.-14.4.2021. Ilmoituskanavat olivat tampere.fi, mol.fi, kuntarekry.fi ja oikotie.fi.
Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Lempäälän toimipiste.

Tuntiopettajan tehtävänä on liiketoiminnan perustutkinnon ammatillisten tutkinnon osien laaja-alainen ja työelämälähtöinen opetustyö, työelämässä oppimisen ohjaus ja näyttöjen arviointi, yksilöllisten opintopolkujen rakentaminen sekä OMA-opettajana toimiminen. Lisäksi tehtävään kuuluu tapahtumatuotannon, palvelumuotoilun ja yrittäjyyden opetus muilla tutkintoaloilla.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Kelpoisuus pitää saavuttaa ennen hakuajan päättymistä.

Tehtävä edellyttää valmiutta liikkua Tredun toimipisteiden välillä ja työelämän oppimisympäristöissä sekä työskentelyä vaihtuvissa opetus- ja ohjaustiimeissä ja erilaisissa verkostoissa. Tehtävässä edellytetään laaja-alaista ja ajan tasaista käytännön ammattitaitoa opetettavista tutkinnonosista, paikallisia työelämäsuhteita, tuoretta kokemusta ammatillisen koulutuksen opetus- ja ohjaustyöstä, monipuolisia pedagogisia ja digitaalisia taitoja sekä tiimitaitoja. Tehtävässä tarvitaan voimassa oleva B-luokan ajokortti.

Eduksi katsotaan yrittäjyysosaaminen, kokemus palvelumuotoilusta ja visuaalisesta myyntityöstä, monipuolinen kokemus kaupan alalta sekä digitaalisen liiketoiminnan ja digimarkkinoinnin osaaminen.

Tehtävää haki määräajassa seitsemäntoista (17) hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita oli yksitoista (11). Haastatteluun kutsuttiin kuusi (6) hakijaa. Haastattelut pidettiin 15.-19.4.2021.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään esitetään valittavaksi*********

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lausunto terveydentilan tarkastuksesta, jossa hänet on todettu terveytensä puolesta tehtävään sopivaksi uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

********* ei tarvitse esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta, koska virkasuhde on katkeamaton.

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet- sivuilla.

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 17.2.2021 § 31 (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus - henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.3.2021 alkaen).

Laki kunnallisesta viranhaltijasta 2 luku 7 ja 8 §.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

********* otetaan tuntiopettajan virkasuhteiseen tehtävään Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Kalevan kampukseen. 

Koeaikaa on ei ole. 

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Lempäälän toimipiste, toimintoalue 502.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

johtaja, ammatillinen koulutus, Outi Kallioinen