§ 121 Päätoimisen määräaikaisen tuntiopettajan ottaminen Tredun Hervannan kampukseen ajalle 10.5.2021-31.12.2022

Lataa  Kuuntele 

TRE:2284/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

29.4.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Jari Rauhala  puh. 040 506 9170, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

 Johtaja, ammatillinen koulutus, Outi Kallioinen, puh. 044 423 5473, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopiston tuntiopettajan (Hiedanrannan oppimiskylä) virkasuhteinen tehtävä on ollut julkisesti haettavana 23.3.2021-7.4.2021.

Hakukoodi  TRE-01-645-21. Ilmoituskanavat olivat Tampere.fi, mol.fi, kuntarekry, oikotie, ja Twitter.

Oppimiskylä ESR - hanke on Hiedanrannan alueen oppimisympäristön yhteiskehittämishanke. Hankkeessa toimijoina Tredun lisäksi ovat TAMK sekä yhteistyöyritykset ja -yhdistykset. Hankkeessa luodaan uusi oppimiskylä toimintamalli Hiedanrantaan ja pilotoidaan monikielistä valmennusryhmää.

Tuntiopettajan tehtävä sisältää monipuolista oppimisympäristön kehittämistä ja viestintää Hiedanrannan toimintaympäristössä projektipäällikön johdolla. Tehtävään kuuluu myös vieraskielisten valmennusryhmän pilotointi sekä S2-opetusta ja S2-opetusmateriaalin luomista ja tallentamista digitaaliselle alustalle sekä Tredun opettajien että oppilaiden käyttöön. Tehtävä sisältää asioiden selvittämistä, projektiin liittyviä kirjallisia töitä sekä projektiin liittyvää kehittämistä, tilaisuuksien järjestämistä ja organisointia. Tehtävä sisältää myös someviestintää, markkinointia ja blogin kirjoittamista sekä monipuolista viestintää. Tehtävässä edellytetään Teamsin ja virtuaalikokousten järjestämisen osaamista, ajan tasalla olevia digitaitoja ja  digitaalisten opetussovellusten käytön hallitsemista ja kykyä ja halua omaksua nopeasti uusia asioita.

Tehtävä edellyttää verkostoitumisosaamista, kehittämisosaamista, kykyä sopeutua muutoksiin ja kykyä viestiä selkosuomella.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. 

Tehtävässä eduksi katsotaan kokemus, osaaminen tai opetuskokemus ainakin joiltain Hiedanrantaan sijoittuvilta opetusaloilta. Palvelumuotoiluosaaminen ja markkinointiosaaminen ovat eduksi tehtävässä menestymiselle. Erityisopettajan kelpoisuus katsotaan eduksi. Tehtävässä arvostetaan projektiosaamista, kehittämisosaamista, verkostoitumistaitoja, toimimista työvaltaisessa oppimisympäristössä, kokemusta selkokielen käyttämisestä opetuksessa ja ohjauksessa ja kokemusta vieraskielisten opiskelijoiden opettamisesta. Lisäksi arvostetaan kokemusta yritysyhteistyön kehittämisestä sekä kokemusta yrittäjyyskoulutuksesta. Kokemus ESR tai muista EU projekteissa työskentelystä katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa oleva B-luokan ajokortti. 

 
Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Tehtävää haki hakuaikana kahdeksan (8) hakijaa, joista kelpoisia hakijoita oli kolme (3).

Haastatteluihin kutsuttiin neljä (4) hakijaa. 
Haastattelut järjestettiin 13.4.-15.4.2021.

Työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan Master`s Diploma, Bachelor`s Diploma *********. 

********* ei tarvitse esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta, koska virkasuhde on katkeamaton.

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

Johtajan,​ ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 17.2.2021. § 31 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus - henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.3.2021 alkaen.) 

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

 

Päätös

Master`s Diploma, Bachelor`s Diploma ********* otetaan määräaikaiseen tuntiopettajan (Hiedanrannan oppimiskylä) virkasuhteeseen ajalle 10.5.2021-31.12.2022 Tampereen seudun ammattiopistoon.

Määräaikaisuuden perusteena on projektiluontoinen työ SAP 20.

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Hiedanrannan toimipiste, toimintoalue 519.

 

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Johtaja Outi Kallioinen