§ 21 Yhteistyösopimuksen hyväksyminen opastuspalvelusta ja kaupunkiviestinnästä digitaalisten kosketusnäytöllisten infolaitteiden kautta

Lataa  Kuuntele 

TRE:3244/00.04.00/2021

Päätöspäivämäärä

29.4.2021

Päätöksen tekijä

Strategiajohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Projektisuunnittelija Jonna Nyholm, p. 040 6743617, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Strategiajohtaja Reija Linnamaa, p. 040 572 9610, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Yhteistyösopimuksella sovitaan Tampereen kaupungin ja Visit Tampereen edun mukaisesti toteutettavasta opastuspalvelusta ja kaupunkiviestinnästä Clear Channel Suomi Oy:n (1636677-9) investoimien ja asentamien digitaalisten kosketusnäytöllisten infolaitteiden kautta. Laitteiden sijoituspaikoista on voimassa oleva erillinen vuokrasopimus Tampereen kaupungin ja Clear Channel Suomi Oy:n välillä.   

Kosketusnäytöllisillä infolaitteilla oleva opastussisältö aktivoituu kosketuksesta, muuna aikana niissä näkyy CC:n mainosmyyntitoiminnan kautta tuleva mainossisältö rinnan kaupunkiviestinnällisen sisällön kanssa siten että vähintään 50 % näyttöajasta on kaupunkiviestinnällistä sisältöä.  

Kaupunkikonsernille varattua näyttöaikaa koordinoi sopimuskauden alkaessa kaupungin strategia- ja kehittämisyksikön suhdetoiminta- ja markkinointitiimi.   

Konsernijohtajan päätöksen 1.2.2021 § 10 liitteen mukaisesti strategiajohtajalla on oikeus hyväksyä sopimukset palvelu- ja vuosisuunnitelman rajoissa.

Päätös

Tampereen kaupunki laatii Clear Channel Suomi Oy:n (1636677-9) kanssa yhteistyösopimuksen, jolla sovitaan Tampereen kaupungin ja Visit Tampereen edun mukaisesti toteutettavasta opastuspalvelusta ja kaupunkiviestinnästä digitaalisten kosketusnäytöllisten infolaitteiden kautta.

Allekirjoitus

Strategiajohtaja Reija Linnamaa