§ 57 Verkkokameran sijoitussopimuksen tekeminen Asunto-osakeyhtiö Näsinkorkeen kanssa

Lataa  Kuuntele 

TRE:3540/10.00.04/2021

Päätöspäivämäärä

20.5.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, kaupunkiympäristön palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Projektisuunnittelija Henna Puisto, p. 040 517 9397, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

 Johdon assistentti Katri Naulo, p. 040 801 6003, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereelle rakennetaan raitiotietä Pyynikintorilta Lentävänniemeen. Rakentamista voi seurata rakentamisreitin varrelle sijoittavien verkkokameroiden kautta osoitteessa raitiotieallianssi.fi. Kameroita pyritään sijoittamaan rakentamisen kannalta keskeisille paikoille. 

Sepänkadun sillan uusiminen on raitiotien toisen vaiheen rakentamisen vaikutuksilta suurimpia töitä ja on hankkeen eduksi, että asukkaat pystyvät seuraamaan sillan uudistutyötä verkkokameran välityksellä. Asunto-osakeyhtiö Näsinaukeen katolle sijoitettavan verkkokameran avulla pystytään kuvaamaan sillan työmaa-aluetta erittäin hyvin. 

Toteutus tehdään yhteistyössä kiinteistön omistajien ja edustajien kanssa. Verkkokamera sijoitetaan As. Oy Näsinkorkeen katoille ja kytketään kiinteistön sähköverkkoon. Kaupungin ja kiinteistöjen edustajien välillä tehdään sopimus,​ jossa  kuvataan valaistuksen käytännöt ja vastuut.

Tampereen kaupungin hallintosäännön 37 §:n perusteella palvelualueen johtaja päättää irtaimen omaisuuden sekä palvelujen hankinnasta, luovuttamisesta ja vuokrauksesta sekä sopimusten hyväksymisestä lautakunnan palvelu- ja vuosisuunnitelman rajoissa.

Päätös

Raitiotieallianssin rakentamista seuraavan verkkokameran sijoittamisesta tehdään sopimus Asunto Osakeyhtiö Näsinkorkee kanssa. Liitteenä olevat sopimusluonnokset hyväksytään. Työn vastuuhenkilö on Raitiotien kehitysohjelman projektisuunnittelija Henna Puisto.

Allekirjoitus

Johtaja Mikko Nurminen